Σίνερ: «Είμαι o ίδιος άνθρωπος με αυτόν, πριν τον τίτλο στη Μελβούρνη»

Σίνερ: «Είμαι o ίδιος άνθρωπος με αυτόν, πριν τον τίτλο στη Μελβούρνη»

O Γιανίκ Σίνερ έδειξε ότι...κρατά τα πόδια του στο έδαφος, παρά «Σίνερ-μανια» που επικρατεί στη Ιταλία, μετά την κατάκτηση του Australian Open

Siner
«Είμαι το ίδιο αγόρι με πριν από τον τίτλο μου», είπε σήμερα (31/1) κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην έδρα της ιταλικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης στη Ρώμη. «Αισθάνομαι τη ζεστασιά του κόσμου, τον ενθουσιασμό του, μου αρέσει αυτό, αλλά είμαι το ίδιο αγόρι που ήμουν πριν από δύο εβδομάδες», δήλωσε ο πρώτος Ιταλός που κέρδισε το Australian Open.

«Αντιλαμβάνομαι ήρεμα αυτή τη δημοτικότητα, χαίρομαι που μοιράζομαι όλα αυτά τα συναισθήματα, αλλά ήταν μόνο ένα τουρνουά, είναι επίσης πιθανό τα αποτελέσματά μου να είναι λιγότερο καλά στο μέλλον», χαμογέλασε ο Σίνερ που έβαλε τέλος σε 48 χρόνια ξηρασίας με ένα Grand Slam για το τένις ανδρών της Ιταλίας.

Από τότε που έφτασε στη Ρώμη την Τρίτη από τη Μελβούρνη, ο 22χρονος Σίνερ, συναντήθηκε με την πρωθυπουργό Τζώρτζια Μελόνι , ενώ αύριο (1/2) θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Σέρτζιο Ματαρέλα, μαζί με την ιταλική ομάδα που κατέκτησε το Davis Cup 2023.

Ερωτηθείς για τους επόμενους στόχους του, το Νο 4 του κόσμου, που εγκατέλειψε το τουρνουά της Μασσαλίας (5-11 Φεβρουαρίου) και αναμένεται να επιστρέψει στο Ρότερνταμ (12-18 Φεβρουαρίου), τόνισε: «Ο στόχος αυτή τη σεζόν ήταν να έχω λίγο καλύτερα αποτελέσματα στα τουρνουά Grand Slam από πέρυσι όταν πήγα στους ημιτελικούς στο Wimbledon. Το πρώτο τουρνουά Grand Slam της χρονιάς πήγε καλά, αλλά υπάρχουν ακόμα τρία για να πήγαινε, η σεζόν δεν τελειώνει εδώ», πρόσθεσε.

«Το όνειρό μου ήταν πάντα να κερδίσω ένα Grand Slam. Τώρα ξέρω τι αντιπροσωπεύει, τα συναισθήματα που φέρνει. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά για να προσπαθήσω να το νιώσω ξανά», εξήγησε ο Ιταλός.

«Το να γίνω Νο 1 στον κόσμο; Θα δούμε, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του να είσαι μέλος του τοπ-5 και του τοπ-3. Το ίδιο μεταξύ του να είσαι στο τοπ-3 και στο Νο 1 του κόσμου. Πρέπει να προοδεύσουμε σιγά σιγά », υπογράμμισε ο, γεννημένος στο Νότιο Τιρόλο, Σίνερ.

«Γνωρίζω ότι πρέπει ακόμα να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση, τη δύναμή μου, την αντοχή μου. Όσον αφορά το τένις, μπορώ να τα κάνω όλα λίγο καλύτερα, ειδικά στο σερβίς υπάρχει ακόμα δουλειά να γίνει», είπε ο Γιανίκ Σίνερ , ο οποίος τελικάδεν θα συμμετάσχει στο φεστιβάλ ιταλικού τραγουδιού του Σανρέμο, στο οποίο είχε προσκληθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος είναι ο «Τάκης ο Αλβανός», φίλος του Ριζάι, που συνελήφθη - Η έκρηξη Smart με έναν νεκρό και οι πυροβολισμοί στη Γλυφάδα

Άντζελα Δημητρίου: Η κόρη και ο γαμπρός της απαντούν για τη συνέντευξη που λέει ότι την εκμεταλλεύτηκαν

Νέα αποκάλυψη για τον Πολυχρονόπουλο: Έπαιζε online καζίνο και τηλεφωνούσε σε γραμμές 090 στο γραφείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης