Ξέσπασμα Λουτσέσκου για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ - ΠΑΟ: «Ντροπή για το ποδόσφαιρο, έσπρωχνε τη μια ομάδα»

Ξέσπασμα Λουτσέσκου για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ - ΠΑΟ: «Ντροπή για το ποδόσφαιρο, έσπρωχνε τη μια ομάδα»

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟ, για την κόκκινη που δεν πήρε ο Γεντβάι και σημείωσε ότι «θέλουν να καταστρέψουν την ισορροπία του πρωταθλήματος»

loytseskoy
Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 1. 

Κέρδισε 2-1 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, τον έριξε στην 3η θέση, και παρέμεινε μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα. 

Ο προπονητής του, Ραζβάν Λουτσέσκου, στάθηκε όμως στη διαιτησία (διαιτητής ο Νορβηγός Ρόχιτ Σάγκι) και αναφέρθηκε στο πέναλτι που κέρδισε ο Μπακασέτας αλλά και στην κόκκινη κάρτα που δεν αντίκρισε ο Γεντβάι. 

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου στη NOVA

«Υπάρχουν δύο σημεία. Παίξαμε τέλεια τακτικά, ελέγξαμε το παιχνίδι, οι παίκτες τα έδωσαν όλα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αξίζαμε τη νίκη. Αυτό που είδαμε όμως σήμερα είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο.

Κλείσιμο
Ο διαιτητής έσπρωχνε μια ομάδα, της έδωσε πέναλτι που δεν ήταν, δεν της έδωσε κόκκινη κάρτα, δεύτερη κίτρινη σε παίκτη (σ.σ. Γεντβάι). Αυτός ο παίκτης θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει. Δεν μας έδωσε φάουλ κάποια από αυτά έξω από την περιοχή, τους έδινε πολύ εύκολα φάουλ. Είναι απίστευτο να έρχεσαι από άλλη χώρα και να σφυρίζεις έτσι, να έχεις μια τέτοια συμπεριφορά προς μια ομάδα.

Δείτε το πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός με τον Ατρόμητο. Δεν ξέρω τι κάνουν οι διαιτητές τι θέλουν. Θέλουν να καταστρέψουν την ισορροπία του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου». 

Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα θέση πήρε και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε η ομάδα που ενώ έχει αδικηθεί περισσότερο, δεν έχει διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία. Η σημερινή όμως παράσταση του Σάγκι είναι ένα ακόμη πολύ επικίνδυνο μήνυμα ενόψει της συνέχειας. Αν ο αρχιδιαιτητής Φρόιντφελντ συνεχίσει να τροφοδοτεί με ανεπαρκείς ξένους το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι δεδομένο ότι θα αποσύρουμε τη στήριξή μας. Δε θα ανεχθούμε να παίρνουν συνεχόμενα ''φιλιά της ζωής'' οι αντίπαλοί μας σε μία κούρσα που η κάθε λεπτομέρεια μετράει».

Ειδήσεις σήμερα:

Μια ώρα έκαναν ανάνηψη οι γιατροί στον 18χρονο που λιποθύμησε σε νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιος ήταν νεκροί στο σπίτι τους εδώ και πολλές εβδομάδες

«Βόμβα» στις εξαγωγές νωπών τροφίμων Ελλάδας, Κύπρου και Ιταλίας βάζει η κρίση στην Ερυθρά Θάλασσα λέει το Politico
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης