Μπαρτζώκας για την μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού: «Κάνουμε έρευνα στην αγορά για ψηλό» - Βίντεο

Μπαρτζώκας για την μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού: «Κάνουμε έρευνα στην αγορά για ψηλό» - Βίντεο

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε και για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Ρεάλ στη Μαδρίτη 

bartzokas
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε την Τετάρτη για τη Μαδρίτη προκειμένου την Πέμπτη ν' αγωνιστεί στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ

Η ομάδα του Πειραιά ταξίδεψε χωρίς τους τραυματίας Φαλ και Μιλουτίνοφ και κατά την αναχώρηση ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε εκτός από τον αγώνα και για την μεταγραφική ενίσχυση στη θέση του σέντερ. 

Οι δηλώσεις των Μπαρτζώκα και Σίκμα για τον αγώνα με την Ρεάλ (25/01/24)


Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα 

Κλείσιμο
«Ο αντίπαλος ήταν δεδομένα πάρα πολύ δύσκολος. Πιο πολύ να βρούμε εμείς πόσοι είμαστε, ποιοι είμαστε, τι αναπροσαρμογή πρέπει να κάνουμε σε κάποια πλάνα του παιχνιδιού μας. Όπως και να είναι έχουμε μείον δύο σημαντικούς ψηλούς και είναι και αμφίβολος Γκος. Πρέπει να δούμε πώς θα είμαστε, τι plays πρέπει να παίξουμε επιθετικά και αμυντικά». 

Για τον αγώνα με τη Ρεάλ: «Παίκτες που θα παίξουν περισσότερο χρόνο, παίκτες που θα αλλάξουν θέσεις, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να έχουμε ένα πλάνο και να το ακολουθήσουμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι όπως πάντα». 

Για το αν η Ρεάλ είναι σε περίεργη κατάσταση: «Όπως είπε και ο προπονητής της ναι, αλλά είπε και το άλλο όταν παίζεις 90 παιχνίδια μέσα στον χρόνο δεν μπορείς ποτέ να είσαι σε ένα επίπεδο τοπ φόρμας συνέχειας. Μοιραία θα κάνεις ένα ή δύο κακά παιχνίδια, που δε σηματοδοτούν απαραίτητα ότι έχεις και κοιλιά. Το ότι μπορεί σε 4-5 μέρες να κάνεις δύο άσχημα παιχνίδια δεν σημαίνει ότι έχεις πτώση στην απόδοσή σου, ή ότι αν κάνεις δύο καλά παιχνίδια ότι είσαι σούπερ».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση στη θέση του σέντερ: «Εντάξει, ο τραυματισμός του Νίκολα  απαιτεί εγχείριση και είναι περίπου δύο μήνες η απουσία του. Και επειδή είναι και ο Φαλ έξω, ελπίζουμε για μικρό διάστημα, ερευνάμε την αγορά, μιλάμε με ατζέντηδες για να μας προτείνουν παίκτες και να δούμε τι γίνεται, αλλά ξέρετε ότι πάντα αυτή την περίοδο είναι αρκετά δύσκολο να βρεις παίκτη που είναι σε μία αγωνιστική ετοιμότητα γιατί χρειάζεται να είναι άμεσα σε καλή κατάσταση και όχι να περάσει ένας μήνας. Πάντα αυτή η διαδικασία είναι δύσκολη, αλλά έχουμε μπει σε αυτή». 

Ειδήσεις σήμερα:

Εξεταστική για τα Τέμπη: Συγκλόνισε στην Εξεταστική, μάνα που έχασε την κόρη της - «Παρακαλούσαμε να είναι τραυματισμένα και όχι νεκρά»

Ραφαέλα Πιτσικάλη: Πέθανε η 21χρονη μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο

Κύπρος: Οργή Τατάρ με τον Βρετανό πρέσβη, που ξεκαθάρισε πως δεν θα αναγνωριστεί ποτέ το ψευδοκράτος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης