Αταμάν: «Πιστεύω ότι ο Σλούκας θα είναι έτοιμος για την Αρμάνι»

Αταμάν: «Πιστεύω ότι ο Σλούκας θα είναι έτοιμος για την Αρμάνι»

Ενόψει του αγώνα με την Μακάμπι (25/1, 21:05) για την 23η αγωνιστική της Euroleague, ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Κώστα Σλούκα

ataman
Η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR αναχώρησε την Τρίτη (23/1) για το Βελιγράδι προκειμένου να έχει τον χρόνο να προπονηθεί και να ξεκουραστεί παράλληλα μετά τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Φυσικά δεν υπολογίζεται γι' αυτό το ματς ο Κώστας Σλούκας ο οποίος υπέστη θλάση α' βαθμού.

Αν και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 10 ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης, ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα δώσει το «παρών» στην «διαβολοβδομάδα» που ακολουθεί στην Euroleague όπου οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Αρμάνι Μιλανο στο ΟΑΚΑ (31/1, 21:15) και την Ζάλγκιρις στο Κάουνας (2/2, 20:00).

«Πιστεύω πως ο Κώστας θα είναι έτοιμος για το ματς με την Αρμάνι. Θεωρώ ότι το ιατρικό μας επιτελείο μαζί με την προσπάθεια του Σλούκα θα του επιτρέψουν να μπει στις προπονήσεις στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας. Τον χρειαζόμαστε πολύ γιατί και ο Βιλντόζα είναι εκτός καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον μηνίσκο. Είναι μεγάλο πρόβλημα να παίζουμε με έναν πόιντ. Είμαι σίγουρος ότι ο Κώστας θα γυρίσει για τα επόμενα ματς της Ευρωλίγκας. Απέναντι στη Μακάμπι θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με τις σημαντικές απουσίες του Κώστα και του Λούκα» ανέφερε ο Τούρκος προπονητής.

Ενόψει και του αγώνα με την Μακάμπι, είπε: «Σίγουρα, το ματς που κερδίσαμε με τον Ολυμπιακό έδωσε στην ομάδα χαρακτήρα νικητή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν γίνεται να παίζεις πολύ καλά όλα σε όλα τα ματς. Κάποιες φορές αντιμετωπίζεις προβλήματα, αλλά τελικά βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε, κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι από την οποία χάσαμε στην παράταση στο ματς του πρώτου γύρου. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης