Stoiximan Basket League, Καρδίτσα - Μαρούσι 87-84: Νίκησε ξανά με buzzer beater του Μακ - Βίντεο

Stoiximan Basket League, Καρδίτσα - Μαρούσι 87-84: Νίκησε ξανά με buzzer beater του Μακ - Βίντεο

Όπως στο ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας, έτσι και κόντρα στο Μαρούσι, ο Τέβιν Μακ με «κρύο αίμα» ευστόχησε σε buzzer beater σουτ και χάρισε στην Καρδίτσα μια πολύτιμη νίκη απέναντι στο Μαρούσι 

MAK
Ο Τέβιν Μακ εξελίσσεται στον πιο «clutch» παίκτη της Basket League και στον μεγάλο ήρωας της Καρδίτσας καθώς για δεύτερη φορά σε διάστημα τριών εβδομάδων ευστόχησε σε buzzer beater σουτ με το οποίο έστειλε την ομάδα του στα ουράνια! Αν και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν «ωσεί παρών» κατάφερε να «μιλήσει» την πιο κατάλληλη στιγμή και μάλιστα με πανομοιότυπο τρόπο όπως και στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cykofpk8v089)



Ουσιαστικά έβαλε το κερασάκι στην τούρτα που είχε «σερβίρει» ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος είχε ηγηθεί της Καρδίτσας στην τελευταία περίοδο για την ανατροπή. Πριν από το τελευταίο σουτ του Μακ, το Μαρούσι είχε τις ευκαιρίες για το προβάδισμα ωστόσο οι προσπάθειες των παικτών του Γιώργου Λιμνιάτη, δεν βρήκαν στόχο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cykofpk8v089)
Κλείσιμο



Το ματς: Καρδίτσα - Μαρούσι
Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ήταν εκείνος που έκανε την διαφορά στο ξεκίνημα του αγώνα για το Μαρούσι καθώς είχε αναλάβει δράση και δεν άφησε τους γηπεδούχους να αποκτήσουν το μομέντουμ της έδρας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα των βορείων προαστίων της Αττικής έλεγχε απόλυτα το ματς έχοντας κάνει καλή αφετηρία στο ματς. Στο πεντάλεπτο ήταν στο +7 (3-10) ωστόσο οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να ισορροπήσουν κάπως την κατάσταση, με τους Μακ και Δίπλαρο να φέρνουν την Καρδίτσα σε απόσταση μίας κατοχής (18-20) λίγο πριν από το τέλος του δεκαλέπτου.

Πέντε σερί πόντοι του Χάρη Γιαννόπουλου έδωσαν για πρώτη φορά στο Μαρούσι διαφορά εννέα πόντων (18-27 στο 11'), ενώ στη συνέχεια εκτοξεύθηκε και στο +11 (30-41 στο 15') έχοντας κυριαρχήσει στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης». Στα 24'' πριν από το τέλος του ημιχρόνου (43-48) η Καρδίτσα είχε μειώσει σε 43-46 με επιμέρους 13-5.

Και πάλι. Το παιχνίδι είχε την ίδια μορφή και μετά την έναρξη του β' ημιχρόνου. Το Μαρούσι βρέθηκε εκ νέου στο +10 (43-53) στο 22' αλλά το προβάδισμα δεν κράτησε πολύ. Οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο τρίποντο (50-53 στο 24') με 7-0 σερί αλλά ο εξαιρετικός Ραντούλιτσα δεν είχε αντίπαλο και έφερε εκ νέου την ομάδα του σε διψήφιες παρυφές (56-65 στο 27') λίγο πριν από το τέλος της 3ης περιόδου (66-69).

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων η αντεπίθεση στο τελευταίο τρίλεπτο του 3ου δεκαλέπτου ήταν η... σπίθα που έλειπε από την Καρδίτσα καθώς με δύο τρίποντα του Βλάντο Γιάνκοβιτς πήρε για πρώτη φορά στο ματς προβάδισμα στο σκορ με 73-72 στο 32'! Έκτοτε το ματς είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι, με το Μαρούσι να προηγείται εκ νέου με +5 πόντους (73-78 στο 34'). Ο Γιάνκοβιτς συνέχιζε το... βιολί του και δεν άφηνε τους φιλοξενούμενους να «καθαρίσουν» με την υπόθεση της νίκης. Μέχρι που στο τέλος ο Τέβιν Μακ με το φοβερό σουτ χάρισε στην Καρδίτσα τη μεγάλη νίκη με 87-84 !

Τα δεκάλεπτα: 18-22, 43-48, 66-69, 87-84.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα

Πατήσια: Ο 56χρονος που βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του, της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες!

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Με σταυρούς και χριστιανικές εικόνες η διαμαρτυρία στο Σύνταγμα

Σκάνδαλο στη Βρετανία: Ελβετική κλινική ευθανασίας βοήθησε 47χρονο Άγγλο να αυτοκτονήσει ενώ ήταν υγιέστατος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης