Γαλλία: Δύο παίκτριες ποδοσφαίρου της Λιόν ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάστηκαν την Πρωτοχρονιά

Γαλλία: Δύο παίκτριες ποδοσφαίρου της Λιόν ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάστηκαν την Πρωτοχρονιά

Η Έλι Κάρπεντερ από την Αυστραλία και η Ντανιέλ φαν ντε Ντονκ από την Ολλανδία αντάλλαξαν δαχτυλίδια

gynaikes-lyon
Ήταν συμπαίκτριες, έγιναν ζευγάρι και πλέον αναμένεται να παντρευτούν. Ο λόγος για την κορυφαία Αυστραλή αμυντικό Έλι Κάρπεντερ η οποία ανακοίνωσε τον αραββώνα της με την Ολλανδή συμπαίκτριά της στη Λιόν, Ντανιέλε φαν ντε Ντόνκ. 

Οι δυο τους ανακοίνωσαν τον αραββώνα τους με μια selfie στο Instagram που φαίνεται το αστραφτερό τους δαχτυλίδι με την Ολλανδή να γράφει «Ο άνθρωπός μου για μια ζωή»
 

Κλείσιμο
Η Κάρπεντερ και η «DVD» αποτελούν ένα δυναμικό δίδυμο εντός αγωνιστικού χώρου και είναι σε σχέση εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά όταν η φαν ντε Ντονκ πήρε μεταγραφή στην Λιόν της Γαλλίας, μιας από τις πιο ισχυρές ομάδες στο ποδόσαφαιρο γυναικών παγκοσμίως, και έγινε συμπαίκτρια με την Κάρπεντερ.

Οι φήμες για σχέση ανάμεσα στις δύο ξεκίνησαν να εμφανίζονται τον Φεβρουάριο του 2022. Ωστόσο, η επιβεβαίωση της σχέσης τους ήρθε λίγους μήνες αργότερα, όταν με μερικές αναρτήσεις ανακοίνωσαν άτυπα την σχέση τους.

pac-portrait


Συμπαίκτριες, θαυμαστές, φίλοι και συγγενείς έσπευσαν να μοιραστούν τις ευχές τους κάτω από την ανάρτηση για τον αραββώνα τους στο Instagram. Η αρχηγός της Εθνικής Αυστραλίας και μια από τις διασημότερες παίκτριες ποδοσφαίρου στον κόσμο, Σαμ Κερ σχολίασε «Συγχαρητήρια παιδιά!».

ezgif_com-webp-to-jpg-converter__1_
ezgif_com-webp-to-jpg-converter
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης