Χόκεϊ επί πάγου: Νέο ατύχημα εν ώρα αγώνα και κατάρρευση αθλητή - Δείτε βίντεο

Χόκεϊ επί πάγου: Νέο ατύχημα εν ώρα αγώνα και κατάρρευση αθλητή - Δείτε βίντεο

Ένα ακόμη περιστατικό με τραυματισμό αθλητή εν ώρα αγώνα χόκεϊ επί πάγου προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία για τους κανόνες ασφαλείας στο άθλημα

Hokey11
Τους προηγούμενους μήνες το χόκεϊ επί πάγου βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετά από τρία σοκαριστικά ατυχήματα που έγιναν επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Στις 29 Οκτωβρίου ο Άνταμ Τζόνσον πέθανε από αιμορραγία όταν χτυπήθηκε στον λαιμό από παγοπέδιλο σε ένα στενό μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον αντίπαλό του.

Την 1η Δεκεμβρίου σε αγώνα για το πρωτάθλημα γυναικών της Σουηδίας, η Φινλανδή Σάνα Χακάλα (δύο φορές Ολυμπιονίκης και αστέρας του φινλανδικού χόκεϊ) μετά από ένα φρικτό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα έμεινε παράλυτη από τον αυχένα και κάτω.

Τέλος στις 6 Δεκεμβρίου ο 19χρονος Γιόνας Νίχους Μίρε τραυματίστηκε σοβαρά στο στήθος από το σκέιτ αντιπάλου κατά τη διάρκεια αγώνα του νορβηγικού πρωταθλήματος, αλλά γλίτωσε με μία τεράστια πληγή...

Skisimo


Τώρα λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου ένα νέο σοκαριστικό περιστατικό ήρθε να προστεθεί στη συγκεκριμένη αλυσίδα προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία.

Σε αγώνα για το πρωτάθλημα χόκεϊ των ΗΠΑ (NHL) ο Σον Κουράλι της Κολόμπους μετά από σκληρό μαρκάρισμα δύο αντιπάλων φέρεται να δέχθηκε και το πακ (το... αντίστοιχο μπαλάκι του χόκεϊ) στο στήθος.

Κλείσιμο


Ο Κουράλι προσπάθησε να συνεχίσει, αλλά δευτερόλεπτα αργότερα άφησε το μπαστούνι του και κατευθύνθηκε στον πάγκο.

Εκεί όμως η κατάσταση του άρχισε να επιδεινώνεται για να καταρρεύσει και να μεταφερθεί εσπευσμένα στα αποδυτήρια, ενώ οι γιατροί του αγώνα χρειάστηκε να μπουν μέσα στο γήπεδο προκειμένου να βρεθούν κι αυτοί στα αποδυτήρια για να τον βοηθήσουν.



Ο Κουράλι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα με τον 28χρονο να παίρνει εξιτήριο αργά το βράδυ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης