Ντε Μπρόινε: Διαρρήκτες «έγδυσαν» τη βίλα του άσου της Μάνστεστερ Σίτι στο Βέλγιο

Ντε Μπρόινε: Διαρρήκτες «έγδυσαν» τη βίλα του άσου της Μάνστεστερ Σίτι στο Βέλγιο

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι ενημερώθηκε στη Σαουδική Αραβία όπου βρίσκεται, έχοντας μαζί του και την οικογένεια του, για το παγκόσμιο συλλόγων

de_bruyne
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση που έκανε στον προσαγωγό, ωστόσο είδε το όνομα του να μπαίνει στην λίστα των ποδοσφαιριστών της Premier League που έχουν πέσει θύματα κλοπής ή ληστείας.

Η διαφορά όμως με τις προηγούμενες ανάλογες υποθέσεις είναι ότι οι κλέφτες δεν μπήκαν στην (πολυτελή) οικία του στο Μάντσεστερ, αλλά στο (ονειρικό) σπίτι που έχει χτίσει στο Ζάνστραντ, ένα χωριό κοντά στα σύνορα του Βελγίου με την Ολλανδία.

Villa_De1


Κλείσιμο
Ο Ντε Μπρόινε είχε αγοράσει την συγκεκριμένη έκταση το 2015 και έχτισε εκεί το σπίτι των ονείρων του (με πισίνα, τζακούζι και όλα τα κομφόρ), το οποίο όμως επισκέπτεται λίγες ημέρες το χρόνο λόγω των υποχρεώσεών του με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Villa_De2


Κι οι κακοποιοί γνωρίζοντας προφανώς ότι το σπίτι είναι άδειο βρήκαν την ευκαιρία τα ξημερώματα του Σαββάτου να... ξεπεράσουν τα όποια συστήματα ασφαλείας είχε τοποθετήσει ο Βέλγος ποδοσφαιριστής και να αποχωρήσουν έχοντας κλέψει αρκετά πράγματα.

Villa_De3


Λεπτομέρειες για το τι ακριβώς πήραν δεν έγιναν γνωστές από την αστυνομία, παρά μόνο το ότι οι περίοικοι ενημέρωσαν το πρωί της Κυριακής για μία σκάλη στην περίφραξη της βίλας (που άφησαν οι ληστές φεύγοντας).

Ειδήσεις σήμερα:

Θρήνος για τον 29χρονο αστυνομικό από την Πάτρα - Πώς έγινε η μοιραία καταδίωξη από Νίκαια μέχρι Ασπρόπυργο

Νόμιζε πως έκανε το τέλειο έγκλημα: Πώς αποκαλύφθηκε ότι αναισθησιολόγος σκότωσε τη γυναίκα του

Αυτός είναι ο «πιστολέρο» που ψάχνουν για το αιματηρό περιστατικό με τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης