Έβδομη ληστεία σε σπίτι ποδοσφαιριστή της Premier League την τελευταία διετία!

Έβδομη ληστεία σε σπίτι ποδοσφαιριστή της Premier League την τελευταία διετία!

Ο Γάλλος αμυντικός της Γουέστ Χαμ Κουρτ Ζουμά και η οικογένεια του έζησαν στιγμές τρόμου το βράδυ του περασμένου Σαββάτου - Ο Ζουμά είναι ο 7ος παίκτης της Premier League που πέφτει θύμα ληστείας την τελευταία διετία

27720638
Η απουσία του Κουρτ Ζουμά από την κυριακάτικη ισοπαλία της Γουέστ Χαμ με την Κρίσταλ Πάλας αιφνιδίασε αρκετούς, καθώς μπορεί να μην έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό στο Europa League, αλλά στην Premier League είναι βασικός κι αναντικατάστατος.

Η Γουέστ Χαμ απέδωσε την απουσία του «σε προσωπικούς λόγους», χωρίς περισσότερες διευκρινίσεις, ωστόσο όπως αποδείχθηκε το ζήτημα ήταν πολύ σοβαρό. Κι αυτό γιατί το βράδυ του Σαββάτου αυτός και η οικογένεια του (η σύζυγος και τα τέσσερα παιδιά τους) έζησαν μία τρομακτική εμπειρία όταν έπεσαν θύμα θρασύτατης ληστείας.

Οι ένοπλοι κουκουλοφόροι απέφυγαν εύκολα τους άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας που έχουν οι εύποροι κάτοικοι της συγκεκριμένης γειτονιάς του Έσεξ, μπήκαν στο σπίτι όπου βρίσκονταν ο ποδοσφαιριστής, η σύζυγος και τα παιδιά και έφυγαν παίρνοντας μαζί λεία η οποία ξεπερνά σε αξία τα 3.5 εκατομμύρια ευρώ!

Το απίστευτο περιστατικό δημοσιοποίησε η Γουέστ Χαμ με ανακοίνωση της στην οποία ενημέρωσε παράλληλα ότι προσφέρει αμοιβή 25.000 λιρών σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών.

Κλείσιμο
«Το σπίτι του Κουρτ παραβιάστηκε το Σάββατο, ενώ όλη η οικογένειά του βρισκόταν στο σπίτι. Αν και ευτυχώς κανείς δεν έπαθε τίποτα, ήταν μια τραυματική εμπειρία για τον αμυντικό της Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ, τη σύζυγό του και τη νεαρή οικογένειά τους.
Οι διαρρήκτες πήραν αντικείμενα σημαντικής αξίας και τεράστιας προσωπικής και συναισθηματικής σημασίας για την οικογένεια».

Η Αστυνομία έκανε λόγο για επαγγελματική δουλειά με τον Ζούμα να αναζητά νέο σπίτι για να στεγάσει την οικογένεια του, ωστόσο ο έμπειρος Γάλλος δεν είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που γίνεται στόχος ληστών.

Την τελευταία διετία έχουν καταγραφεί συνολικά 6 ληστείες σε οικείες ποδοσφαιριστών της Premier League!

Tον Δεκέμβριο του 2021 ο τότε αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ζοάο Κανσέλο, βρέθηκε αντιμέτωπος με τέσσερις ληστές οι οποίοι τον χτύπησαν στην προσπάθεια του να προστατεύσει την οικογένειά του

Με την αλλαγή του χρόνου (Ιανουάριος 2022) το σπίτι του Σουηδού αμυντικού της Γιουνάιτεντ Βίκτορ Λίντελοφ γίνεται στόχος ληστών την ώρα που αυτός ήταν στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τη Μπρέντφορντ. Η τρομοκρατημένη σύζυγός του κλειδώθηκε μαζί με τους δύο μικρούς γιους της στο μπάνιο, όταν αντιλήφθηκε τους εισβολείς

Λίγο αργότερα ο (τότε) συμπαίκτης του Τζέσι Λίνγκαρντ, επιστρέφοντας από το εκτός έδρας ματς με την Άστον Βίλα ανακαλύπτει ότι είχε πέσει θύμα ληστών που έκλεψαν ρούχα και κοσμήματα αξίας άνω των 100.000 λιρών.

Τον Μάρτιο του 2022 κι ενώ η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στη Μαδρίτη για το εκτός έδρας ματς του Champions League με την Ατλέτικο παραβιάστηκε το σπίτι του Πολ Πογκμπά.

Μια εφιαλτική εμπειρία βίωσε ο Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν. Ο τότε άσος της Λίβερπουλ ήταν στο σπίτι του με τη σύντροφο του και των λίγων μηνών γιο τους όταν εισέβαλλαν οι διαρρήκτες.

Και το αποκορύφωμα ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο όταν ο Ραχίμ Στέρλινγκ αναγκάστηκε να φύγει από το Κατάρ όπου βρίσκονταν με την με την Εθνική Αγγλίας που συμμετείχε στο Μουντιάλ καθώς ένοπλοι ληστές είχαν παραβιάσει το σπίτι του τρομοκρατώντας τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόστιμα 670.000 ευρώ σε δύο εισπρακτικές εταιρείες από το υπουργείο Ανάπτυξης

«Έχω δει πολυτραυματίες σκύλους, αυτό με τον Όλιβερ ξέφευγε από ό,τι περίμενα» λέει η κτηνίατρος που περιέθαλψε το χάσκι


Βροχές και στην Αττική από το απόγευμα - Προειδοποίηση Καλλιάνου για καταιγίδες τις βραδινές ώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης