«Νοσοκομείο» η ΑΕΚ πριν τον τελικό με τον Άγιαξ - Εκτός μάχης Πινέδα, Αραούχο, Πόνσε και Στάνκοβιτς

«Νοσοκομείο» η ΑΕΚ πριν τον τελικό με τον Άγιαξ - Εκτός μάχης Πινέδα, Αραούχο, Πόνσε και Στάνκοβιτς

Δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της Πέμπτης και ο τιμωρημένος Γκατσίνοβιτς

pineda_1
Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με προπόνηση στη «Γιόχαν Κρόιφ Arena» την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Πέμπτης (22:00) με τον Άγιαξ. Ένα παιχνίδι με χαρακτήρα «τελικού», στο οποίο οι κιτρινόμαυροι θέλουν τουλάχιστον την ισοπαλία για να διατηρήσουν την 3η θέση που οδηγεί σε συνέχεια στο Conference League.

Όπως είχατε διαβάσει νωρίτερα στο ρεπορτάζ του Gazzetta από τον απεσταλμένο στην Ολλανδία, Γιώργο Τσακίρη, από την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ απουσίαζαν τόσο ο Πινέδα όσο και ο Πόνσε. Η Ένωση δεν είχε ανακοινώσει αποστολή, με τους δύο παίκτες να μην έχουν ταξιδέψει όπως αποδείχθηκε και από την προπόνηση στο γήπεδο του «Αίαντα», αντιμετωπίζοντας τραυματισμούς.

Θυμίζουμε πως για την αυριανή αναμέτρηση δεδομένα εκτός ήταν επίσης οι Στάνκοβιτς, Αραούχο (λόγω τραυματισμού) και ο τιμωρημένος Γκατσίνοβιτς, ο οποίος είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση με την Μπράιτον την περασμένη αγωνιστική.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Αλμέιδα, ο Αθανασιάδης θα είναι στην εστία, ενώ η αμυντική τετράδα είναι πιθανό να αποτελείται από τους Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα και Σιντιμπέ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής πλάι στον Σιμάνσκι είτε θα ξεκινήσει ο Γιόνσον, είτε ο Γαλανόπουλος.

Στην αριστερή πλευρά αναμένεται να παίξει ο Τσούμπερ, με τον Άμραμπατ δεξιά, ενώ μπροστά ο Λιβάι Γκαρσία που έχει επανέλθει και έχει αρκετές προπονήσεις στα πόδια του πρόκειται να ξεκινήσει στην κορυφή έχοντας τον Μάνταλο από πίσω του.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκλεψαν δεκάδες εκατομμύρια από το Δημόσιο μέσω ΦΠΑ - Κατασχέθηκαν πιστόλια, καραμπίνες και supercars

Θεσσαλονίκη: Τρόμαξαν από το αλυσοπρίονο και επιτέθηκαν στην Ελισάβετ, είπε ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη αλλά προφυλακίστηκε

Νέο μισθολόγιο: Αυξημένες κατά 74% οι αποδοχές των νέων διοικητών νοσοκομείων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης