Γκουαρδιόλα: «Η Σίτι θα κάνει αυτό που δεν κατάφερε ο Γκάρι Νέβιλ, θα κατακτήσουμε τέταρτο σερί πρωτάθλημα»

Γκουαρδιόλα: «Η Σίτι θα κάνει αυτό που δεν κατάφερε ο Γκάρι Νέβιλ, θα κατακτήσουμε τέταρτο σερί πρωτάθλημα»

Ο Ισπανός προπονητής αδιαφόρησε για την κριτική από ειδήμονες του Sky Sports, όπως ο Γκάρι Νέβιλ και ο Τζέιμι Κάραγκερ, και δήλωσε ότι οι «Πολίτες» θα κατακτήσουν τέταρτο σερί πρωτάθλημα

pep_guardiola
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αντέδρασε στους ισχυρισμούς ότι η Μάντσεστερ Σίτι εφησυχάζει και δήλωσε ότι οι ειδήμονες του «Sky Sports» γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να κατακτήσεις τέσσερις διαδοχικούς τίτλους στην Premier League, επειδή δεν τα κατάφεραν οι ίδιοι!

Οι «Πολίτες» έχουν φέρει ισοπαλία στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και έχουν δεχτεί δέκα γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με αποτέλεσμα ο Γκάρι Νέβιλ, πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ειδήμων του Sky, να υποστηρίξει ότι η Σίτι έχει ρίξει ταχύτητα γιατί έχει εφησυχάσει, έχοντας κατακτήσει πέρυσι το τρεμπλ και τρία σερί πρωταθλήματα της Premier League.

Ο Γκουαρδιόλα, ωστόσο, το διέψευσε αυτό και επέμεινε ότι η ομάδα του θα γίνει η πρώτη στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που θα κατακτήσει τέσσερις συνεχόμενους τίτλους πρωταθλήματος αν διατηρήσει την παρούσα φόρμα της - παρά την έλλειψη νικών. «Ίσως κάνω λάθος, αλλά δεν νομίζω ότι πρόκειται για εφησυχασμό», δήλωσε ο προπονητής της Σίτι.

«Γνωρίζω τους παίκτες, ξέρω πώς τρέχουν. Ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε είναι εξαιρετικός. Έχω την αίσθηση ότι αν διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο, θα κερδίσουμε την Premier League. Θα την κερδίσουμε ξανά. Ξέρει πόσο δύσκολο είναι, αλλιώς ο Γκάρι Νέβιλ θα είχε κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα Πρέμιερ Λιγκ στην καλύτερη περίοδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Τζέιμι Κάραγκερ δεν κέρδισε ούτε μία φορά [με τη Λίβερπουλ]. Ο Μίκα Ρίτσαρντς [με τη Σίτι] δεν κέρδισε τέσσερα Premier League στη σειρά. Ποτέ, μα ποτέ. Δεν έχει συμβεί ποτέ. Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να μην συμβεί παρά να συμβεί. Μόνο ένα τρεμπλ πριν από εμάς [η United το 1998-99]. Είναι τόσο δύσκολο να το κάνεις ξανά και ξανά».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης