Έξαλλοι είναι στον
Ολυμπιακό με τον διαιτητή Παπαπέτρου, τους βοηθούς του αλλά και τους βαρίστες στον αγώνα με τον
Βόλο στο Πανθεσσαλικό.
Μέσω του VAR ακυρώθηκαν τα γκολ του Μασούρα και του Ελ Κααμπί ενώ ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε και για τρία πέναλτι τα οποία ζήτησε αλλά δεν του δόθηκαν.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxeu8nnwq5o1)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxeunytwd55l)
Συγκεκριμένα στο 22' ζητά πέναλτι, έπειτα από μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Ελ Κααμπί εντός της περιοχής.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxespiznykft)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxety1ifknwp)
Επίσης στο 59' οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φώναξαν για χέρι του Μωραϊτη σε μία εναέρια διεκδίκηση της μπάλας με τον Βιθέντε Ιμπόρα αλλά δεν δόθηκε τίποτα.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxey5jcgszzd)
Τέλος, ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται και για πέναλτι σε κράτημα που δέχθηκε ο Ιμπόρα εντός περιοχής στο 81ο λεπτό του παιχνιδιού και ενώ το σκορ ήταν 2-2.
Αναφορά στα πέναλτι που δεν δόθηκαν υπάρχει και στην
επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ; «Σε ένα ματς που μας έχουν ακυρώσει 2 κανονικά γκολ και δεν μας έδωσαν τρία πέναλτι (22’, 59’, 81’) θέλετε να πούμε για ποδόσφαιρο;».
Ειδήσεις σήμερα:
Αθήνα: Τη χτύπησε, τη βίασε και τη λήστεψε - Τα βασανιστήρια του 40χρονου Κινέζου στην 35χρονη
Ο Σβαρτσενέγκερ αγκάλιασε 14χρονη που γλίτωσε από τη Χαμάς
Νέα Υόρκη: Τέσσερις νεκροί σε επίθεση με μαχαίρι στο Κουίνς – Παιδιά δύο από τα θύματα