Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βγάζει στο σφυρί την απίστευτη έπαυλη του - Δείτε φωτογραφίες

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βγάζει στο σφυρί την απίστευτη έπαυλη του - Δείτε φωτογραφίες

Ο θρυλικός προπονητής της Γιουνάιτεντ, μετά τον θάνατο της συζύγού του, αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι που έμεναν τα τελευταία 30 χρόνια

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βγάζει στο σφυρί την απίστευτη έπαυλη του
alex-ferguson-m
Όταν το 1986 ο (μετέπειτα Σερ) Άλεξ Φέργκιουσον άφηνε το Αμπερντίν για το Μάντσεστερ προκειμένου να αναλάβει προπονητής της Γιουνάιτεντ, η σύζυγος του Κάθι και οι τρεις γιοι της οικογένειας παρέμειναν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι στην πόλη της ανατολικής Σκωτίας προκειμένου να τελειώσει η σχολική χρονιά.

Το καλοκαίρι του επόμενου χρόνου η φαμίλια επανενώθηκε με τους Φέργκιουσον να μετακομίζουν σε μια εκπληκτική βίλα στο Γουίλμσλοου του Τσέσαϊρ, περίπου 25 λεπτά από το προπονητικό κέντρο των κόκκινων διαβόλων.

Μία βίλα την οποία απέκτησε με δάνειο (!) που του χορήγησε η τότε διοίκηση της Γιουνάιτεντ (που είχε τη φήμη της... σφιχτοχέρας), αλλά ήταν το «σπίτι των ονείρων» όλη της οικογένειας.

Ferguson_House9A


Μια πανέμορφη έπαυλη χτισμένη σε μια έκταση 7 στρεμμάτων, σ' έναν από τους πιο περιζήτητους δρόμους του Τσέσαϊρ, όπως τον χαρακτηρίζουν οι μεσίτες, πλήρες απομονωμένο από τις υπόλοιπες πολυτελείς κατοικίες που βρίσκονται στην ίδια περιοχή.

Το οίκημα μεταξύ άλλων διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, ένα εκπληκτικό χώρο με μπιλιάρδο και φωτογραφίες από τις μεγάλες στιγμές του Φέργκιουσον στους πάγκους (κυρίως της Γιουνάιτεντ) και μια αυλή που μοιάζει με γήπεδο.

Ferguson_House5
Ferguson_House4
Ferguson_House3
Ferguson_House2


Κλείσιμο
Στα χρόνια που μεσολάβησαν πολλοί διάσημοι από το χώρο του αθλητισμού μετακόμισαν στο Γουίλμσλοου, με τον Φέργκιουσον να έχει ως γείτονες τους Ραχίμ Στέρλινγκ (τότε παίκτης της Σίτι), Άντι Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ).

Μόνο που ο θάνατος της πολυαγαπημένης συζύγού του Κάθι, οδήγησε τον Σερ Άλεξ στην απόφαση να φύγει από το σπίτι όπου έζησαν μαζί τα τελευταία 36 χρόνια της κοινής τους ζωής.

Όπως αποκαλύφθηκε ο Σκωτσέζος τεχνικός από την περασμένη Τετάρτη έχει βάλει αγγελία πώλησης του ακινήτου το οποίο περιγράφεται ως... απατηλά ευρύχωρο, ενώ η τιμή εκκίνησης είναι τα 3.5 εκατομμύρια λίρες (κάτι περισσότερο από 4 εκατ. ευρώ).

Ferguson_House8
Ferguson_House7
Ferguson_House6


Δείτε βίντεο: Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βγάζει στο σφυρί την απίστευτη έπαυλη του

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βγάζει στο σφυρί την απίστευτη έπαυλη του

Ειδήσεις σήμερα:

18 ετών η μια από τις δύο νεαρές νεκρές σε τροχαίο με μετωπική σύγκρουση στη Βάρκιζα

Ιρλανδός ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι που έβαλε φωτιά στο Δουβλίνο - Τον αφόπλισε Βραζιλιάνος

«Θερμή υποδοχή» Κασσελάκη στην Πολιτική Γραμματεία - Όλο το παρασκήνιο μετά τη διάσπαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης