Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Είμαι αισιόδοξος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ράτκλιφ»

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Είμαι αισιόδοξος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ράτκλιφ»

Ο προπονητής θρύλος της Γιουνάιτεντ πήρε για πρώτη φορά θέση για τις διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα μετά την αγορά ποσοστού των μετοχών από τον Άγγλο επιχειρηματία - Δείτε τι λέει και για το άλλο μεγάλο του πάθος που είναι τα άλογα

sir_alex_ferguson
Πριν από λίγες ημέρες πανηγύρισε σαν μικρό παιδί τη νίκη του Spirit Dancer, ενός εκ των αλόγων που έχει στην κατοχή του, στο Bahrain International Trophy και στην κούρσα Group 2 του 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Τα άλογα είναι η μία από τις δύο μεγάλες του αγάπες, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι η δεύτερη και να μην διάγει τις καλύτερες μέρες της. Για να ακριβολογούμε, από τη στιγμή που ο ίδιος αποσύρθηκε από τον πάγκο της, δεν έχει καταφέρει (εδώ και μια δεκαετία) να βρει ένα άξιο αντικαταστάτη του...

Ωστόσο η είσοδος του Τζιμ Ράτκλιφ στην μετοχική σύνθεση της ομάδας και το γεγονός ότι ο Άγγλος επιχειρηματίας θα αναλάβει να τρέξει από δω και πέρα το ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι σύμφωνα με τον Σκωτσέζο τεχνικό ένα πολύ καλό σημάδι.

Κάτι που τόνισε, λίγο μετά τον θρίαμβο του στο Μπαχρέιν, όπου σε κατάσταση ευθυμίας όταν ρωτήθηκε για τη Γιουνάιτεντ είπε με νόημα: «Δεν έχω απομακρυνθεί από την ομάδα. Μην ξεχνάτε ότι εξακολουθώ να είμαι διευθυντής του συλλόγου. Γνωρίζω καλά τον Τζιμ [Ράτκλιφ]. Θα πρέπει να δούμε τι θα κάνει, αλλά είμαι πραγματικά αισιόδοξος».

Κλείσιμο
Όσον αφορά το πάθος του με τα άλογα, το κληρονόμησε από τον πατέρα του, ενώ παραδέχθηκε ότι αν ζούσε η σύζυγος του, θα αντιδρούσε κάτι παραπάνω από έντονα μ' αυτά που κάνει, καθώς τον τελευταίο μήνα ξόδεψε 750.000 για να αγοράσει δύο νέα πουλάρια από Γαλλία και Ιρλανδία, φτάνοντας πλέον τα 32 άλογα!!!

«Οι ιπποδρομίες ήταν μια βαλβίδα εκτόνωσης για για μένα. Στη συνέχεια έγινε πιο σοβαρό, τώρα είναι ένα πάθος και πλέον εχω κάνει μια αρκετά μεγάλη επένδυση», παραδέχθηκε ο Σερ Άλεξ αποφεύγοντας όμως να μιλήσει με λεπτομέρειες για τα χρήματα που έχει επενδύσει.

Ειδήσεις σήμερα:

Βύρωνας: Πέθανε η 16χρονη που ήταν σε κώμα μετά από χρήση «κοκτέιλ» ναρκωτικών

Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε κέντρο αισθητικής της Θεσσαλονίκης - Συνελήφθη διευθύντρια ιδιωτικού σχολείου

Πόλεμος στο Ισραήλ - Times of Israel: «Η κατάπαυση του πυρός θα διαρκέσει το πολύ 10 ημέρες» - Σε δύο φάσεις η συμφωνία με τη Χαμάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης