Kicker: Στουτγάρδη και Άιντραχτ ενδιαφέρονται για τον Φώτη Ιωαννίδη

Kicker: Στουτγάρδη και Άιντραχτ ενδιαφέρονται για τον Φώτη Ιωαννίδη

Στην ηλεκτρονική του έκδοση το γερμανικό περιοδικό αναφέρει ότι η Στουτγάρδη προορίζει τον άσο του ΠΑΟ για διάδοχο του Γκιρασί, αλλά στην υπόθεση εμπλέκεται και η ομάδα της Φρανκφούρτης

ioannidis
Ο Σερού Γκιρασί είναι μία από τις ατραξιόν της φετινής Bundesliga έχοντας πετύχει μέχρι στιγμής 15 γκολ και μετατρέποντας την Στουτγάρδη από μια ομάδα που πάλευε για την παραμονή, σε μια ομάδα που διεκδικεί τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League.

Στα 27 του χρόνια ο Γάλλος επιθετικός διανύει την κορυφαία σεζόν της καριέρας του και ήδη ακούγονται πολλές φήμες για το μέλλον του με τον ίδιο να θολώνει ακόμη περισσότερο τα νερά μιλώντας στο ESPN.

«Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται πολύ γρήγορα. Σήμερα είμαι εδώ και είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην Στουτγάρδη. Ωστόσο μέχρι τον Ιανουάριο κανείς δεν ξέρει τι γίνεται», ήταν τα λόγια του Γάλλου και το καμπανάκι του συναγερμού άρχισε να ηχεί στους Σουηβούς. Η ρήτρα του Γκιρασί είναι μόλις 20 εκατ. ευρώ, ποσό που μοιάζει πολύ μικρό για πολλές ομάδες με τους ανθρώπους της Στουτγάρδης να κινούνται πλέον πιο έντονα στην αγορά και όπως αποκαλύπτει το Kicker ο πρώτος στόχος είναι ο Φώτης Ιωαννίδης.

«Η Στουτγάρδη έχει στη λίστα της κι ένα πολύ ενδιαφέρον ποδοσφαιριστή. Τον 23χρονο Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού. Έναν ανερχόμενο ποδοσφαιριστή με 8 γκολ σε 20 ματς ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027», αναφέρει μεταξύ άλλων το Kicker που βάζει στο κόλπο και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Κλείσιμο
«Με την ασαφη κατάσταση γύρω από τον Γκιρασί, δεν υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες εξελίξεις στο θέμα του Ιωαννίδη, γεγονός που είναι αρνητικό. Κι αυτό γιατί εκτός της Στουτγάρδης, βρίσκεται στη λίστα και της Άιντραχτ, η όποια όμως σε αντίθεση με την αντίπαλο της έχει να ξοδέψει τα πολλά εκατομμύρια που πήρε από την Παρί για τον Κόλο Μουανί».

Ειδήσεις σήμερα:

Γάζα: «Έθαψαν 179 νεκρούς σε ομαδικό τάφο» στο νοσοκομείο αλ Σίφα – Ανάμεσά τους και 7 πρόωρα νεογνά

Μαραθώνιος: Η ηλικιωμένη που εμψύχωνε όλους τους δρομείς «σα να ήταν παιδιά της» - Δείτε βίντεο

Ο παίκτης του χόκεϊ που έκοψε τον λαιμό του αντιπάλου του με το παγοπέδιλο καταχειροκροτήθηκε στο γήπεδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης