Βιγιαρεάλ: Νέος προπονητής και επίσημα ο Μαρθελίνο

Βιγιαρεάλ: Νέος προπονητής και επίσημα ο Μαρθελίνο

Τον αντικαταστάτη του Πατσέτα στον πάγκο της ομάδας ανακοίνωσε η Βιγιαρεάλ, η οποία έδωσε τα χέρια με τον Μαρθελίνο για συμβόλαιο με διάρκεια έως το 2026

Marcelinho
Εποχή Μαρθελίνο στη Βιγιαρεάλ! Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, οι δυο πλευρές βρίσκονται εδώ και μέρες σε επαφές για την επιστροφή του Ισπανού τεχνικού στα παλιά του λημέρια και τελικά οι ανακοινώσεις δεν άργησαν να καταφτάσουν.



Ο 58χρονος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα γραφεία της αντιπάλου του Παναθηναϊκού το μεσημέρι της Δευτέρας (13/11), εκεί όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που τον δεσμεύει με το Κίτρινο Υποβρύχιο έως το 2026.

Κλείσιμο


Πλέον ο Ισπανός σηκώνει άμεσα μανίκια και διαθέτει ένα διάστημα δυο εβδομάδων για να προετοιμάσει τη Βιγιαρεάλ ενόψει του επόμενου αγώνα απέναντι στην Οσασούνα, προτού ακολουθήσει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο ως προπονητής των Ισπανών απέναντι στον Παναθηναϊκό για τον όμιλο του Europa League (30/11).



Η μοίρα μάλιστα τα έφερε έτσι ώστε ο Μαρθελίνο να βρει ξανά απέναντί του το τριφύλλι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, μιας και πριν από μερικούς μήνες καθόταν στον πάγκο της Μαρσέιγ όταν εκείνη αποκλείστηκε από το σύνολο του Γιοβάνοβιτς στα προκριματικά του Champions League.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης