Με νέο προπονητή η Βιγιαρεάλ κόντρα στον Παναθηναϊκό - Απολύθηκε ο Πατσέτα

Με νέο προπονητή η Βιγιαρεάλ κόντρα στον Παναθηναϊκό - Απολύθηκε ο Πατσέτα

Ο Πατσέτα διαδέχθηκε τον Κίκε Σετιέν στις αρχές Σεπτεμβρίου και κάθισε δύο μήνες στον πάγκο της Βιγιαρεάλ 

27687436
Η Βιγιαρεάλ πέρασε δεύτερη (στο -3 από τη Ρεν) στον όμιλό της στο Γιουρόπα Λιγκ με τη νίκη επί της Μακάμπι Χάιφα το βράδυ της Πέμπτης, αλλά στο ισπανικό πρωτάθλημα δεν απολαμβάνει την καλύτερη πορεία στην ιστορία της, καθώς βρίσκεται στη 13η θέση της La Liga με 12 βαθμούς σε 12 αγώνες.

Η κατάσταση σήμανε συναγερμό στη διοίκηση του «Κίτρινου Υποβρυχίου», που αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους της με τον Ισπανό τεχνικό Χοσέ Ρόχο Μαρτίν «Πατσέτα», ο οποίος είχε αναλάβει μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο και διαδέχθηκε τον Κίκε Σετιέν.



Κλείσιμο
Ο 55χρονος προπονητής θα αντικατασταθεί προσωρινά από τον διευθυντή ποδοσφαίρου του συλλόγου, Μιγκέλ Άνχελ Τένα, για το ταξίδι στη Μαδρίτη και τον αγώνα με την Ατλέτικο, αυτήν την Κυριακή.

Η Βιγιαρεάλ είναι στον ίδιο όμιλο με τον ΠΑΟ τον οποίο θα υποδεχτεί στις 30/11 στην Ισπανία.

«Ο σύλλογος θα ήθελε να τον ευχαριστήσει, καθώς και ολόκληρο το προπονητικό τιμ, για τη δουλειά, την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό, τη συμμετοχή και την εγγύτητα που έδειξε κατά τη διάρκεια της θητείας του στον σύλλογο και του εύχεται καλή τύχη για το επαγγελματικό του μέλλον», ανέφερε η ανακοίνωση του οργανισμού.

«Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Βιγιαρεάλ, Μιγκέλ Άνχελ Τένα, θα διευθύνει την προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για αύριο Σάββατο στις 11:00 π.μ.. Στη συνέχεια θα μιλήσει στα ΜΜΕ σε συνέντευξη Τύπου. Ο Μιγκέλ Άχνελ Τένα θα ηγηθεί της πρώτης ομάδας στον αγώνα αυτής της Κυριακής με την Ατλέτικο Μαδρίτης».

Ειδήσεις σήμερα:

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Αποστάσεις «προεδρικών» από το δημοψήφισμα Κασσελάκη, συνεδριάζουν οι τάσεις Αχτσιόγλου και Τεμπονέρα

Νετανιάχου: Μετά την εξάλειψη της Χαμάς, θα έχουμε τον πλήρη έλεγχο ασφαλείας στη Λωρίδα της Γάζας

Αυτά είναι τα πολύτιμα αντικείμενα που βρέθηκαν στο Τατόι - Δείτε βίντεο

Το απόλυτο «έμφραγμα» έφερε η κακοκαιρία στους δρόμους της Αθήνας - Δείτε live την κίνηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης