VAR: Νέα γωνία του γκολ της Νιούκαστλ εξόργισε περισσότερο τους οπαδούς της Άρσεναλ - Δείτε βίντεο

VAR: Νέα γωνία του γκολ της Νιούκαστλ εξόργισε περισσότερο τους οπαδούς της Άρσεναλ - Δείτε βίντεο

Μια νέα οπτική γωνία από το αμφισβητούμενο γκολ της Νιουκάστλ έχει γίνει viral και οι οπαδοί της Άρσεναλ είναι έξω φρενών

var_newcastle_arsenal
Η Νιουκάστλ «ανάγκασε» την Άρσεναλ στην πρώτη της φετινή ήττα, χάρη ωστόσο σε ένα τέρμα που δεδομένα θα σηκώσει πολλή κουβέντα. Ο προπονητής των Gunners Μικέλ Αρτέτα ξέσπασε κατά της διαιτησίας και το αμφισβητούμενο γκολ του Γκόρντον.Το γκολ του Γκόρντον ελέγχθηκε για άουτ, επιθετικό φάουλ και οφσάιντ (!) όμως εν τέλει μέτρησε από το VAR.

Οι Magpies πήραν και τους τρεις βαθμούς στο St James' Park μετά από μια σκληρή αναμέτρηση με τους Gunners, κερδίζοντας 1-0. Οι εντάσεις δεν έλειψαν όμως από το ματς ήδη από το πρώτο ημίχρονο, με πολλούς οπαδούς να πιστεύουν ότι ο Μπρούνο Γκιμαράες θα έπρεπε να είχε αποβληθεί επειδή χτύπησε με αγκώνα τον Ζορζίνιο στο πρόσωπο. Ωστόσο, το VAR δεν παρενέβη, εξοργίζοντας τους οπαδούς της Άρσεναλ.

Στη συνέχεια, το VAR μπήκε στο επίκεντρο για άλλη μια φορά όταν ο Γκόρντον έδωσε το προβάδισμα στους Magpies.

Έπειτα από σέντρα στην περιοχή και άστοχη έξοδο του Ράγια, ο Ζοέλιντον έστρωσε στον Γκόρντον που σκόραρε σε κενή εστία, με το VAR να πιάνει δουλειά και να εξετάζει τη φάση για τέσσερις πιθανές παραβάσεις!

Εδώ το αμφιλεγόμενο τέρμα των γηπεδούχων:

Κλείσιμο


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης