Μάνταλος: «Στόχος μου να βλέπω την ΑΕΚ να μεγαλώνει»
Αμέσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2026, ο Πέτρος Μάνταλος τόνισε πως ο στόχος του παραμένει να βλέπει την Ένωση στην κορυφή
Μετά την ανακοίνωση του νέου του συμβολαίου, μιλώντας στο ΑΕΚ TV, ο Μάνταλος τόνισε πως στόχος του παραμένει πάντα ο ίδιος. Να βλέπει την ομάδα να μεγαλώνει, κατακτώντας τρόπαια και πραγματοποιώντας καλή ευρωπαϊκή παρουσία.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο με την ομάδα της ΑΕΚ. Ο στόχος μου παραμένει ο ίδιος: να βλέπω την ΑΕΚ να μεγαλώνει, να κερδίζει τρόπαια και να κάνει πορεία στην Ευρώπη», ανέφερε ο Μάνταλος.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.