Bundesliga: Σαρωτική Μπάγερν για ένα ημίχρονο, οκτάρα και επιστροφή στην κορυφή - Δείτε τα γκολ

Bundesliga: Σαρωτική Μπάγερν για ένα ημίχρονο, οκτάρα και επιστροφή στην κορυφή - Δείτε τα γκολ

Αν και έχασε από νωρίς τον Κίμιχ με απευθείας κόκκινη, οι δυο αποβολές της Ντάρμσταντ βοήθησαν τη Μπάγερν να στήσει πάρτι στο β΄μέρος και με οκτώ γκολ (8-0) να επιστρέψει εμφατικά στην κορυφή

Bayern
Πρώτο ημίχρονο βαμμένο στο κόκκινο, δεύτερο με τη Μπάγερν σε ρόλο... ταύρου να σκορπά τον τρόμο στον διάβα της. Ακόμα κι αν έχασε από νωρίς τον Κίμιχ με απευθείας κόκκινη (4΄), οι δυο αποβολές που ακολούθησαν για την Ντάρμσταντ πριν από το ημίχρονο διευκόλυναν το έργο της Μπάγερν που σκόραρε οκτώ (!) φορές στο δεύτερος μέρος για να πάρει μια εκκωφαντική νίκη με 8-0 που την έστειλε προσωρινά στην κορυφή.

Ηγέτης ο Χάρι Κέιν, ο οποίος με χατ τρικ αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή της παράστασης με συμπρωταγωνιστές τους Μουσιάλα και Σανέ που πέτυχαν από δυο γκολ. Οι αποβολές των Γκασούλα (21΄) και Μαάλικα (41΄) για τους φιλοξενούμενους φρόντισαν να ανατρέψουν τα δεδομένα, με το 0-0 του ημιχρόνου να μην μένει για πολύ.

Μέχρι το 64΄ο Σανέ (δις σκόρερ), Κέιν και Μουσιάλα είχαν ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-0, με τον Κέιν να παίρνει ξανά τη σκυτάλη για το 5-0 με ασύλληπτο γκολ πίσω από το κέντρο! Στο 71΄ο Μίλερ έγραψε το 6-0, πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μουσιάλα να βρει δίχτυα, ενώ το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ξανά ο Κέιν στο 88΄για να ολοκληρώσει το χατ τρικ.

Επιστροφή στις νίκες για την Γκλάντμπαχ
Η Γκλάντμπαχ μετά την ήττα της με 3-1 από την Κολωνία, επικράτησε της Χαϊντενχάιμ με 2-1 εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρηση, με σκόρερ τον Αλασάνε Πλεά. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια και συγκεκριμένα στο 37, με τον Έρεν Ντινκσί, ο οποίος έκανε το 1-1. Στην επανάληψη η ομάδα του Τζεράρντο Σεοάνε ήταν καλύτερη και πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 51', από το αυτογκόλ του Γιόνας Φίρενμπαχ, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό σκορ του αγώνα.

Η Άουγκσμπουργκ πήρε τη ματσάρα
Κλείσιμο
Η Άουγκσμπουργκ νίκησε τη Βόλφσμπουργκ εντός έδρας με 3-2. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17, χάρη στο τέρμα του Φιλίπ Τιτζ. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αμέσως αντίδραση και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 35' με σκόρερ τον Γιόνας Βιντ. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς δεν σταμάτησε εκεί και έφτασε στην ανατροπή πριν την ανάπαυλα, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λόβρο Μάγιερ στο 45'.

Στο Β' μέρος η ομάδα του Γες Τορούπ ισοφάρισε στο 79'με το αυτογκόλ του Σεμπαστιάν Μπόρνοου και ολοκλήρωσε την ανατροπή δύο λεπτά αργότερα με το γκολ του Άρνε Ένγκελς, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Στο 87' η Άουγκσμπουργκ έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγως της αποβολής του Φέλιξ Ουντουκάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Χόφενχαϊμ έβαλε φρένο στη Στουτγκάρδη
Νικηφόρο σερί... τέλος για τη Στουτγκάρδη! Η Χόφενχαϊμ την κοίταξε στα μάτια και επικράτησε με 3-2 για να την περιορίσει στην τρίτη θέση. Τα γκολ των Προμέλ (5΄) και Βέγκχορστ (21΄) έχτισαν βάσεις νίκης για τους φιλοξενούμενους, με τον Φούριχ να μειώνει στο 61΄για τη Στουτγκάρδη. Πέντε λεπτά αργότερα ωστόσο ο Κοβ ανέβασε ξανά τη διαφορά στα δυο γκολ για τη Χόφενχαϊμ, με τους γηπεδούχους απλώς να μειώνουν στο τελικό 3-2 με τον Ουντάβ.

Τρίποντο... ανάσας για τη Βέρντερ
Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες η Βέρντερ Βρέμης επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε εντός έδρας της Ουνιόν Βερολίνου με 2-0. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης, από το αυτογκόλ του Ρόμπιν Νόχε. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λίγοτερο, λόγω της αποβολής του Ράνι Κεντίρα στο 60', με απευθείας κόκκινη κάρτα. Η Βέρντερ με παίκτη παραπάνω βρήκε περισσότερους χώρους και διαπλασίασε τα τέρματά της στο 75', με σκορερ τον Μάρβιν Ντουκς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ του αγώνα.

Αναλυτικά τ' αποτελέσματα, οι σκόρερ της 9ης αγωνιστικής και η βαθμολογία:
Μπόχουμ-Μάιντς 2-2 (21΄ πέν. Στόγκερ - 59΄ αυτ. Σλότερμπεκ, 90΄+6 Κράους) - Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Μπάγερν Μονάχου-Ντάρμστατ 8-0 (51', 69', 88' Κέιν, 56', 64' Σανέ, 60', 76' Μουσιάλα, 71' Μίλερ)

Kane Hat Trick in 8 Goals Gala! | FC Bayern München - Darmstadt 8-0 | Highlights | MD 9 – 2023/24


Γκλάντμπαχ-Χαϊντενχάιμ 2-1 (4' Πλεά, 52' Φόρενμπαχ-38' Ντίκσι) - Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Βέρντερ Βρέμης-Ουνιόν Βερολίνου 2-0 (38' αυτ. Κνότσε, 75' Ντακς) - Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Άουγκσμπουργκ-Βόλφσμπουργκ 3-2 (17' Τίετζ, 79' αυτ. Μπορνάου, 81' Ενγκελς-35' Βιντ, 45' πεν. Μάγιερ) - Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Στουτγκάρδη-Χοφενχάιμ 2-3 (61' Φούλριχ, 74' Ουντάβ-5' Προμέλ, 21' πεν. Βέγκχορστ, 66' Σκοβ) - Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Λειψία-Κολωνία 28/10

Άϊντραχτ Φρανκφούρτης-Ντόρτμουντ 29/10

Λεβερκούζεν-Φράιμπουργκ 29/10


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 9 αγώνες)
Μπάγερν Μονάχου 23
Λεβερκούζεν 22 -8αγ.
Στουτγκάρδη 21
Ντόρτμουντ 20 -8αγ.
Χοφενχάιμ 18
Λειψία 17 -8αγ.
Άϊντραχτ Φρανκφούρτης 13 -8αγ.
Φράιμπουργκ 13 -8αγ.
Βόλφσμπουργκ 12
Άουγκσμπουργκ 11
Γκλάντμπαχ 9
Βέρντερ Βρέμης 9
Χαϊντενχάιμ 7
Ντάρμστατ 7
Ουνιόν Βερολίνου 6
Μπόχουμ 5
Κολωνία 4 -8αγ.
Μάιντς 3

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

«Μόνο οι ελεύθερες ψυχές φυλάνε ελεύθερες πατρίδες» - Το μήνυμα του Ίκαρου της ομάδας «ΖΕΥΣ» στη Θεσσαλονίκη - Βίντεο

Κοσμοσυρροή στην οικία του Ιωάννη Μεταξά, εκεί που ακούστηκε το ιστορικό «Όχι» - Δείτε φωτογραφίες

Γυναίκα σε σεξ κλαμπ του Άμστερνταμ είπε ότι συνευρέθηκε με τον ίδιο της τον πατέρα - Πώς «ξεσκεπάστηκε» το ψέμα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης