Stoiximan Super League 1, Βόλος - Κηφισιά 2-1: Πρώτο τρίποντο για τους Θεσσαλούς- Δείτε τα γκολ

Stoiximan Super League 1, Βόλος - Κηφισιά 2-1: Πρώτο τρίποντο για τους Θεσσαλούς- Δείτε τα γκολ

Την πρώτη νίκη στη σεζόν πανηγύρισε ο Βόλος που με τα γκολ των Μπερτόλιο και Ντέλετιτς επικράτησε 2-1 της Κηφισιάς, η οποία ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες (κόκκινες Τσάπαν, Ματέους)

6010530
Σε ένα παιχνίδι που είχε 3 γκολ και 2 αποβολές, ο Βόλος επικράτησε με 2-1 της Κηφισιάς και πήρε έτσι την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Με το τρίποντο αυτό οι Βολιώτες έφτασαν τους 5 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 13η θέση, ενώ οι ηττημένοι έμειναν στην 10η με 7 βαθμούς.

Πως ξεκίνησαν οι δύο ομάδες
Ο Κώστας Μπράτσος κατέβασε τον γηπεδούχο Βόλο με 4-2-3-1. Ο Παπαδόπουλος ήταν στα δοκάρια, με τους Τάχατο, Καλογερόπουλο, Τσοκάνη και Λούνα στην άμυνα. Γκλάβτσιτς και Τρουιγέ στον άξονα, με τους, Κορνέτ, Μπερτόλιο και Ντέλετιτς πίσω από τον Γκαρσία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwk8kfw2724h)
Κλείσιμο


Από την πλευρά του και ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε την φιλοξενούμενη Κηφισιά με 4-2-3-1. Ο Αναγνωστόπουλης ήταν στην εστία, με τους Μασούρα, Μποτία, Τσάπαν και Λούμορ μπροστά του. Παρτενέρ του Σναϊντερλάν στη μεσαία γραμμή ήταν ο Βαφέας. Ματέους Σάντος και Τεττέι ήταν στα άκρα, με τον Ίλιεφ πίσω από τον Οζέγκοβιτς.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwk7wv0bdsf5)


Ένα γκολ και πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο που μετά το δεκάλεπτο στο οποίο δεν είδαμε το παραμικρό, οι δύο ομάδες ανέβασαν ρυθμό και μας προσέφεραν όμορφο θέαμα. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν κοντά στο γκολ, αλλά στο 16' ο Οζέγκοβιτς από εξαιρετική θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Πέντε λεπτά αργότερα είχαμε και το άνοιγμα του σκορ για τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα στο 21' ο Λούνα μπήκε εξαιρετικά στην μεγάλη περιοχή και μετά από κόντρες και σουτ που έδιωξε ο Αναγνωστόπουλος η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Μπερτόλιο που από κοντά δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 1-0.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwk5yhiffuc1)


Στο αμέσως επόμενο λεπτό και με την σέντρα των φιλοξενουμένων, η Κηφισιά έφτασε μια ανάσα από το 1-1, αλλά η κεφαλιά του Οζέγκοβιτς βγήκε ελάχιστα άουτ με το 1-0 να μένει. Ουσιαστικά ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας των Βορείων Προαστείων, καθώς στην συνέχεια αυτοί που απειλούσαν συνέχεια ήταν οι γηπεδούχοι.

Αρχικά στο 28' και πάλι ο Λούνα μπήκε ωραία στην περιοχή, έκανε γύρισμα στον αμαρκάριστο Γκαρσία που ανενόχλητος από το ύψος του πέναλτι έκανε τραγικό πλασέ στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Το ίδιο κακό πλασέ έκανε και ο Κορνέτ στο 35' ενώ ο Αναγνωστόπουλος στο 33' και 43' πρόλαβε τον Μπερτόλιο πριν ο σκόρερ του ημιχρόνου πετύχει δεύτερο γκολ. Έτσι το 1-0 έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου.


Η αποβολή του Τσάπαν έκανε ακόμα πιο εύκολο το έργο του Βόλου
Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες δεν είχαν καλές στιγμές με τον Βόλο να κρατάει άνετα το 1-0 και την Κηφισιά να μην μπορεί να απειλήσει. Η πιο σημαντική στιγμή ήταν στο 71' όταν ο Τσάπαν ενώ είχε ήδη κίτρινη κάρτα διαμαρτυρήθηκε στον Πολυχρόνη με συνέπεια να δεχθεί την δεύτερη και να πάρει την άγουσα προς τα αποδυτήρια.

Ο Ντέλετιτς έκανε το 2-0
Τέσσερα λεπτά μετά την αποβολή του Τσάπαν ο Βόλος φάνηκε να κάνει ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα, καθώς κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου για δεύτερη φορά. Συγκεκριμένα στο 75' μετά από εξαιρετικό ένα-δύο του Γκαρσία με τον Ντέλετιτς ο Σέρβος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0 δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwk7i7t48grl)


Ο Οζέγκοβιτς έδωσε ελπίδες, αλλά ο Ματέους αποβλήθηκε με την Κηφισιά να μένει με 9
Παρότι η Κηφισιά έμεινε με 10 παίκτες και πίσω με 2-0, δεν σταμάτησε να προσπαθεί, με τις προσπάθειές της να πιάνουν τόπο στο 82'. Συγκεκριμένα ο Ματέους Σάντος έκανε εξαιρετική προσπάθεια και πάσα στον Οζέγκοβιτς με τον Σέρβο με ωραίο διαγώνιο σουτ να μειώνει σε 2-1.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwk7mtrfkhhd)


Δύο λεπτά αργότερα όμως και πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η Κηφισιά έμεινε με 9 παίκτες, με τον Ματέους Σάντος έχοντας ήδη μία κίτρινη να κρατάει στον χώρο του κέντρου αντίπαλό τους και ο Πολυχρόνης να του δείχνει την δεύτερη και να τον αποβάλει.

Έχοντας την αριθμητική υπεροχή με 2 παίκτες μάλιστα, ο Βόλος κράτησε σχετικά άνετα αυτό το 2-1 παίρνοντας έτσι την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.


Ειδήσεις σήμερα:

«Μόνο οι ελεύθερες ψυχές φυλάνε ελεύθερες πατρίδες» - Το μήνυμα του Ίκαρου της ομάδας «ΖΕΥΣ» στη Θεσσαλονίκη - Βίντεο

Κοσμοσυρροή στην οικία του Ιωάννη Μεταξά, εκεί που ακούστηκε το ιστορικό «Όχι» - Δείτε φωτογραφίες

Γυναίκα σε σεξ κλαμπ του Άμστερνταμ είπε ότι συνευρέθηκε με τον ίδιο της τον πατέρα - Πώς «ξεσκεπάστηκε» το ψέμα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης