Euroleague: Οριστικά στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

Euroleague: Οριστικά στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής του Ερυθρού Αστέρα - Αντικαθιστά τον Ιβάνοβιτς στον πάγκο των Σέρβων

SFAIROPOULOS
Tίτλοι τέλους μπήκαν στη συνεργασία του Ντούσκο Ιβάνοβιτς με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Σέρβοι δεν μπόρεσαν να ξεκινήσουν καλά την πορεία τους στη Euroleague, αφού είχαν 1 νίκη και 3 ήττες. Έτσι ανακοίνωσαν το διαζύγιο με τον Ιβάνοβιτς. Πάντως βρήκαν γρήγορα τον άνθρωπο που θα τον διαδεχθεί.

Ο λόγος για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος θα είναι ο νέος head coach των Σέρβων στην προσπάθεια τους να ανέβουν στην κατάταξη της Euroleague, αφού το καλοκαίρι προχώρησαν σε εντυπωσιακές κινήσεις για να αναμορφώσουν το ρόστερ τους. Πριν από λίγο οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία, με τον Έλληνα τεχνικό να βρίσκει το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Τελευταία του δουλειά ήταν η Μακάμπι, όπου έκατσε στον πάγκο από το 2018 μέχρι και το 2022. Πριν πάει στην ομάδα του λαού, βρέθηκε στον Ολυμπιακό από το 2014 μέχρι το 2018. Κατάφερε να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, το 2015 και το 2016, ενώ οδήγησε τους Πειραιώτες και σε 2 τελικούς Euroleague.

O Eρυθρός Αστέρας θα είναι και η τρίτη ομάδα της Euroleague που θα καθοδηγήσει ο Σφαιρόπουλος, ελπίζοντας πως γρήγορα θα τη βάλει σε θέση play-offs, βελτιώνοντας την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ξεκίνημα.

Κλείσιμο
Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης