Μίλαν: Sold out οι φανέλες του... τερματοφύλακα Ολιβιε Ζιρού - Δείτε βίντεο

Μίλαν: Sold out οι φανέλες του... τερματοφύλακα Ολιβιε Ζιρού - Δείτε βίντεο

Λίγες ώρες μετά την ηρωική εμφάνιση του... τερματοφύλακα Ζιρού, το τμήμα μάρκετινγκ της Μίλαν φρόντισε να δείξει πόσο μπροστά είναι

Giroud2
Το βράδυ του Σαββάτου η Μίλαν αντιμετώπισε στη Γένοβα τη Τζένοα για την 7η αγωνιστική της Serie A, όπου το φινάλε ήταν από τα πιο σουρεαλιστικά που έχουμε παρακολουθήσει.

Η Μίλαν προηγήθηκε στο 87' με το γκολ του Κρίστιαν Πούλισικ, αλλά στο 90'+7' ο τερματοφύλακας των ροσνέρι Μενιάν αποβλήθηκε για φάουλ εκτός περιοχής και τη θέση του πήρε ο Ολιβιέ Ζιρού.

Ο Γάλλος επιθετικός αφού είδε στο 90'+9' τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του, στο 90'+14 έκανε τρομερή διπλή επέμβαση κρατώντας το πολύτιμο διπλό για την ομάδα του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw2iggbl23ux)


Κλείσιμο
Ο Ζιρού αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του, αλλά η Μίλαν δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.




Μέσα σε λίγες ώρες ο Ζιρού μεταφέρθηκε από την κατηγορία των επιθετικών, σ' αυτή των τερματοφυλάκων με το ηλεκτρονικό κατάστημα και τις μπουτίκ των ροσονέρι να γεμίζουν με στολές τερματοφύλακα που είχαν το όνομα του Γάλλου στην πλάτη.

Μόνο που οι οπαδοί της Μίλαν έχοντας πάθει παράκρουση με τα κατορθώματα του Γάλλου τις εξαφάνισαν σε ελάχιστες ώρες και πλέον ετοιμάζεται και νέα παρτίδα.

«Δεν έχω βιώσει κάτι τέτοιο στην καριέρα μου και είμαι περήφανος για όλη την ομάδα. Στην τελευταία φάση όντως έκανα σπουδαία επέμβαση. Είπα στον εαυτό μου 'βγες καλύτερα από την εστία'. Δεν έχω το ένστικτο του τερματοφύλακα, αλλά έτσι ένιωσα και δικαιώθηκα κι ας απέκτησα ως σουβενίρ ένα μεγάλο γδάρσιμο στο χέρι», είπε από την πλευρά του ο Ζιρού ο οποίος προφανέστατα θα αγοράσει μια από τις συλλεκτικές πράσινες φανέλες τερματοφύλακα με το Νο9 στην πλάτη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης