Φασούλας για τον Ιωαννίδη: «Έχουμε αγαπηθεί και μισηθεί με τον Γιάννη, μου έδωσε το φιλί της ζωής όταν πήγα στον Ολυμπιακό»

Φασούλας για τον Ιωαννίδη: «Έχουμε αγαπηθεί και μισηθεί με τον Γιάννη, μου έδωσε το φιλί της ζωής όταν πήγα στον Ολυμπιακό»

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας συνεργάστηκε με τον Γιάννη Ιωαννίδη στον Ολυμπιακό 

panagiotisfasoulas
Τη βαθιά θλίψη του για την απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη εξέφρασε ο Παναγιώτης Φασούλας, στέλνοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγο και την κόρη του «ξανθού».

«Εκτός από τις συζητήσεις και τις συναντήσεις μας στα γήπεδα και εκτός, ήταν ένας άνθρωπος που ανήκει στην χρυσή 15έτια - 20ετία της ζωής μου» είπε χαρακτηριστικά η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Ειλικρινά είναι σαν μέλος της οικογένειας μου. Προσωπικά είμαι συγκλονισμένος. Κάποτε θα γινόταν, αλλά προσπαθείς να μην το σκέφτεσαι… Είναι απώλεια για το ελληνικό μπάσκετ, ήταν ο κορυφαίος προπονητής στο ελληνικό μπάσκετ», συμπλήρωσε εμφανώς συγκινημένος ο Παναγιώτης Φασούλας.




Ερωτηθείς σχετικά με τι κρατά ως ανάμνηση από τον Γιάννη Ιωαννίδη, ο Παναγιώτης Φασούλας απάντησε ως εξής: «Θυμάμαι τις κόντρες, το μίσος, τα πλακώματα, τους σκοτωμούς, το άγχος του… Θυμάμαι όταν βρέθηκα στην ίδια ομάδα με τον Γιάννη, που μου έδωσε το "φιλί της ζωής" όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ και έπρεπε να βρω άλλη ομάδα και πήγα στον Ολυμπιακό».

«Έχουμε αγαπηθεί και μισηθεί με τον Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος δεν είχε κακίες και στο τέλος το όραμα του ήταν κάθε φορά η νίκη της ομάδας του… έχουμε συνδέσει τις ζωές μας!», κατέληξε ο Παναγιώτης Φασούλας.

Για τον Γιάννη Ιωαννίδη μίλησε στον ΑΝΤ1 και ο Χάρης Παπαγεωργίου. Επί 50 και πλέον χρόνια ο νυν πρόεδρος του Άρη είχε κοινή πορεία με τον «ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ, με τον οποίο, όπως λέει, έζησε περισσότερο χρόνο από όσο με την οικογένεια του. Αναφέρθηκε στην χρυσή εποχή του Άρη και στην περίοδο που εκείνος ήταν παίκτης και ο εκλιπών προπονητής του.

Ειδήσεις σήμερα:

Καλά στην υγεία τους η 13χρονη και το μωρό της - Γέννησε στο νοσοκομείο της Νάξου χωρίς να ξέρει ότι είναι έγκυος

Η στιγμή που το λεωφορείο στη Βενετία πέφτει από τη γέφυρα - Βίντεο ντοκουμέντο

Τέλος στις χρεώσεις για χειραποσκευές στο αεροπλάνο ψήφισε το Ευρωκοινοβούλιο - Τι αλλάζει για τους ταξιδιώτες



_________________________________________

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα.
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε 
LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης