Premier League: Η Domino's τρολάρει την Τσέλσι

Premier League: Η Domino's τρολάρει την Τσέλσι

Η κατρακύλα της Τσέλσι συνεχίζεται με τους μπλε να χάνουν με 1-0 στην έδρα τους από την Άστον Βίλα και το... τρολάρισμα στο διαδίκυτο είναι ατελείωτο

potsetino
Ήταν η ομάδα που στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ξόδεψε τα περισσότερα λεφτά από κάθε άλλη για να φτιάει μια νέα ομάδα (σε λιγότερο από ένα χρόνο έχει πληρώσει 1 δισ. ευρώ και κάτι ψηλά)...

Ωστόο στην εκκίνηση της σεζόν η Τσέλσι πάει από το κακό στο χειρότερο κάνοντας κυριολεκτικά το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της στην εποχή της Premier League.

Με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και 3 ήττες οι Λονδρέζοι παραπαίουν και γίνονται αντικείμενο διαδικτυακού σαρκασμού.

Κλείσιμο


«Έχουμε παραδώσει περίπου 852.609 πίτσες από τότε που η Τσέλσι πέτυχε το τελευταίο της γκολ» έγραψε στο λογαριασμός της στο twitter η Domino's με το τελευταίο γκολ της Τσέλσι να έχει σημειωθεί στις 30 Αυγούσου στον νικηφόρο αγώνα για το Carabao Cup κόντρα στη Γουΐμπλεντον!!!

Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα προπονητή, αλλά κι ο ίδιος ο Ποτσετίνο ξέρει πως δεν θα αργήσει να... πρκύψει.

«Πρέπει να μεγαλώσουμε σαν ομάδα, όχι μόνο με ατομικό τρόπο. Σε αυτό το είδος παιχνιδιού, ανταγωνιζόμαστε και θέλουμε να κερδίζουμε και το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με τη νίκη. Αλλά και οι παίκτες, όταν είναι νέοι, πρέπει να μάθουν, να βιώσουν και να κάνουν λάθη. Γι’ αυτό νιώθουμε απογοητευμένοι, καθώς υπάρχουν πάρα πολλές καταστάσεις όπως αυτή».

Ο Αργεντινός τεχνικός είπε ακόμα ότι οι αμερικανοί ιδιοκτήτες της Τσέλσι, που έχουν ξοδέψει σχεδόν ένα δισεκατομμύριο λίρες (1,22 δισεκατομμύρια δολάρια) σε νέους παίκτες από την απόκτηση του συλλόγου πέρυσι, είναι «απογοητευμένοι» με τα αποτελέσματα, αλλά πρόσθεσε ότι «πρέπει να υποστηρίξουν το σχέδιο».

Η Τσέλσι θα υποδέχεται την Μπράιτον στο Λιγκ Καπ την Τετάρτη, ενώ ακολουθεί η επίσκεψη πρωταθλήματος στη γειτονική Φούλαμ, στο δυτικό Λονδίνο, στις 2 Οκτωβρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι την Πέμπτη - Επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου για την κακοκαιρία Elias

New York Times για την Ελλάδα: Ανθεί μετά από μία δεκαετία, είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες της Ευρώπης


Κασσελάκης μετά τη συνάντηση με τον Τσίπρα: Τον τιμώ, ελπίζω να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης