Στέφανος Τσιτσιπάς: Σχεδόν 10.000 κόσμος βρέθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο που φιλοξένησε αγώνα τένις για πρώτη φορά

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σχεδόν 10.000 κόσμος βρέθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο που φιλοξένησε αγώνα τένις για πρώτη φορά

Η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά αποτέλεσε μαγνήτη για τους λάτρεις του αθλήματος

Panathinaiko_Stadio1
Αν ήταν ένα οποιοδήποτε πρωινό Σαββάτου, όποιος περνούσε έξω από το Παναθηναϊκό Στάδιο θα αντίκριζε εκατοντάδες τουρίστες οι οποίοι δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Στάδιο που φιλοξενήθηκαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες (το μακρινό 1896).

Το σημερινό πρωινό όμως δεν ήταν σαν όλα τα άλλα... Γιατί πέρα από τους τουρίστες (που θα υπάρχουν κάθε μέρα) βρέθηκαν και περίπου 10.000 Έλληνες φίλαθλοι προκειμένου να δουν για δεύτερη φορά από κοντά τον Στέφανο Τσιτσιπά και την εθνική ομάδα τένις να αγωνίζεται στο Davis Cup (με αντίπαλο τη Σλοβακία).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvk6uf2i9m7t)


Κλείσιμο
Η πρώτη ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο όταν το κλειστό του ΟΑΚΑ μετατράπηκε από γήπεδο μπάσκετ σε γήπεδο τένις, με 15.000 κόσμου να δημιουργεί μια φανταστική ατμόσφαιρα και να δίνει τρομερές εικόνες για το άθλημα...

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqaoun9w3vnd)


Κι αυτό ακριβώς συνέβη και σήμερα όπου μπορεί ο κόσμος να ήταν λιγότερος, αλλά αυτό έχει να κάνει με την ημέρα, την ώρα (ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Κλέιν ξεκίνησε λίγο μετά τις 13:00) και τις συνθήκες (πολύ ζέστη).



Ωστόσο η μεταμόρφωση του Σταδίου, το πολύχρωμο παζλ στις κερκίδες και ο απίστευτος παλμός που έδωσε ο κόσμος ήταν κάτι το μοναδικό.

Η απόλυτη ησυχία την ώρα που το ένα φορχαντ διαδέχονταν το άλλο μπακχαντ ήταν συγκλονιστική, όπως και το ξέσπασμα του κόσμου όταν ο Τσιτσιπάς λύγισε την αντίσταση του Σλοβάκου και ισοφάρισε σε 1-1 σετ.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvkc8xscyxtt)



Με τον Σλοβάκο να έχει πάρει το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ και το δεύτερο σετ να κρίνεται πάλι στις λεπτομέρειες, Τσιτσιπάς και κόσμος έγιναν... ένα πανηγυρίζοντας την ισοφαρίση και λίγο αργότερα τη νίκη καθώς ο Κλέιν χάνοντας με 3-0 στο γ' σετ αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqaoun9w3vnd)


«Ευχαριστώ τους πάντες για τη σημερινή προσπάθεια. Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα και ένιωσα τον κόσμο να εμπλέκεται στο ματς. Είχα πολλές αποτυχημένες απόπειρες να κλείσω με μπρέικ. Η ενέργεια του κόσμου με ξεσήκωσε πραγματικά», ήταν τα λόγια του μετά το τέλος του αγώνα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvkd1jnuc0rd)


Το τέλος της σημερινής ημέρες βρήκε Ελλάδα και Σλοβακία ισοπαλες με 1-1 νίκες και την πρόκριση να παίρνει η ομάδα που θα φτάσει στις τρεις...

Όλα θα κριθούν αύριο όπου το πρόγραμμα ξεκινά στις 11:00 με τη διεξαγωγή του διπλού και θα ακολουθήσουν τα δύο μονά, χωρίς ακόμη να έχει ξεκαθαρίσει αν ο Στέφανος παίξει στο διπλό ή αν θα αγωνιστεί στο μονό.

Το μόνο σίγουρο είναι όμως ότι αύριο στις προσωρινές εξέδρες τα καθίσματα θα είναι διαφορετικά. Κι αυτό γιατί τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όσο και οι Σλοβάκοι διαμαρτυρήθηκαν γιατί το μπαλάκι έκανε αντανάκλαση στο λευκό χρώμα και έχαναν την οπτική επαφή...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης