Άντονι: «Είμαι αθώος, θα συνεργαστώ με τις Αρχές ώστε να φτάσουμε στην αλήθεια»

Άντονι: «Είμαι αθώος, θα συνεργαστώ με τις Αρχές ώστε να φτάσουμε στην αλήθεια»

Αθώος εξακολουθεί να δηλώνει ο Άντονι όσον αφορά τη φερόμενη κακοποιητική συμπεριφορά του απέναντι στην πρώην σύντροφό του, μετά και τη - μέχρι νεωτέρας - αποχή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Antony
Συνεχίζονται οι δικαστικές περιπέτειες για τον Άντονι, ο οποίος διώκεται ποινικά για κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην άλλοτε σύντροφό του, Γκαμπριέλα Καβαλίν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μάλιστα, ανακοίνωσε πως από κοινού με τον ίδιο τον παίκτη αποφασίστηκε να μην επιστρέψει, μέχρι νεωτέρας, στην ομάδα μετά και τη διακοπή των εθνικών.

Ο Βραζιλιάνος πάντως, επιμένει πως δεν επιτέθηκε ποτέ στη σύντροφό του και μετά την τελευταία εξέλιξη , με δημοσίευσή του στο Instagram, έκανε γνωστό πως θα συνεργαστεί απόλυτα με τις Αρχές προκειμένου να βγει στην επιφάνεια η αλήθεια.

«Έχω συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να απουσιάσω για ένα διάστημα από τις υποχρεώσεις μου, ώστε να διευθετήσω τις εις βάρος μου κατηγορίες. Ήταν μία κοινή απόφαση, ώστε να αποφύγω τον αποπροσανατολισμό των συμπαικτών μου και την ανεπιθύμητη αντιπαράθεση γύρω από την ομάδα.

Θέλω να επαναλάβω την αθωότητά μου για τα πράγματα για τα οποία κατηγορούμαι, θα συνεργαστώ με την αστυνομία, ώστε να την βοηθήσω να φτάσει την αλήθεια. Ανυπομονώ να επιστρέψω όσο το δυνατόν ταχύτερα», έγραψε ο Άντονι σε ιστορία του.

Ειδήσεις σήμερα:

Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο καπετάνιος του Blue Horizon βλέπει τον 36χρονο - «΄Έπεσε επιβάτης στη θάλασσα; Ρε πάτε καλά;»

Πώς ο Γιώργος Λάνθιμος κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στη Βενετία «κλέβοντας» το βραβείο από τους σκηνοθέτες του Χόλιγουντ

Την Τρίτη η απολογία του 71χρονου που σκότωσε με περίστροφο 35χρονο ληστή στα Ιωάννινα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης