Ο Αλ Κελαϊφί επανεξελέγη στην ECA και εξαπέλυσε επίθεση σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Ο Αλ Κελαϊφί επανεξελέγη στην ECA και εξαπέλυσε επίθεση σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν ανανέωσε τη θητεία του στην Ευρωπαϊκή Ένωση Συλλόγων και δεν έχασε την ευκαιρία για νέα φαρμακερά σχόλια

kelaifi_parisgermain
Ολοκληρώθηκε στο Βερολίνο η γενική συνέλευση της ECA με τον εκλεκτό της UEFA, Νασέρ Αλ Κελαϊφί να παραμένει στον προεδρικό θώκο.

Ο Καταριανός πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε στη συγκεκριμένη θέση μετά την εμφάνιση της European Super League που έφερε την αποκαθήλωση από την ECA του Αντρέα Ανιέλι. Ο Αλ Κελαϊφί είχε ταχθεί τότε κατά της Super League κι αυτή η στάση του ανταμείφθηκε με την αναβάθμιση του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της Παρί μετά την επανεκλογή του μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και όταν ρωτήθηκε για τον αποκλεισμό από την ECA των, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, μετά το θέμα της ευρωπαϊκής Super League, απάντησε με ειρωνική διάθεση:

«Την ονομάζω «No Super League». Κανείς δεν θέλει να την κάνει. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν. Είναι έξω. Πριν ήταν τρεις ομάδες, τώρα είναι δύο...».

Κλείσιμο
Επίσης ο Αλ Κελαϊφί μίλησε δημόσια για πρώτη φορά για την άνοδο του ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας και για το εάν μπορεί να αποτελέσει απειλή για το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό περιβάλλον, δείχνοντας όμως να έχει διαφορετική άποψη:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κίνδυνος. Εστιάζουμε στην Ευρώπη και τους συλλόγους μας. Έχουμε τις καλύτερες και πιο σημαντικές διοργανώσεις, τους καλύτερους παίκτες. Δεν εναπόκειται σε εμένα να κρίνω τι συμβαίνει εκτός Ευρώπης. Εστιάζουμε στον εαυτό μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Daniel - Καρδίτσα: Ξεκίνησαν οι απεγκλωβισμοί με ελικόπτερα

Κακοκαιρία «Daniel» - Κικίλιας: Έξι αγνοούμενοι στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας - 885 απεγκλωβισμοί και διασώσεις

Κακοκαιρία Daniel: Η δραματική διάσωση πολίτη που παρασύρθηκε από τον «χείμαρρο» στον Ευαγγελισμό – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης