Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σε πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Βραζιλία με δύο άνδρες να χάνουν τη ζωή τους έπειτα από σύγκρουση στην πίστα.
Πρόκειται για τον 42χρονο Αντρέ Βερίσιμο Καρντόσο και τον 38χρονο Έρικο Βερίσιμο ντα Ρος και συνέβη κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου της κατηγορίας GP 1000.
Ο πρώτος έχασε τον έλεγχο της μηχανής κατά τη στροφή και γλιστρώντας βρέθηκε εκτεθειμένος στη μέση της πίστας με τα υπόλοιπα οχήματα να έρχονται κατά πάνω του.
Όλοι οι οδηγοί κατάφεραν να τον αποφύγουν πλην του δεύτερου, με τη σύγκρουσή τους να είναι τρομακτική.
Δείτε το βίντεο:
ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Two pilots from Moto 1000 GP die in a serious accident during a race in Cascavel, PR, Brazil pic.twitter.com/pbcGLCP8OY
Φυσικά, ο αγώνας διεκόπη αμέσως και οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ωστόσο, παρόλες τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, ύστερα από λίγο κατέληξαν.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.