Premier League, Γουέστ Χαμ - Τσέλσι 3-1: Λονδρέζικη «σφαλιάρα» στους Μπλε - Δείτε τα γκολ

Premier League, Γουέστ Χαμ - Τσέλσι 3-1: Λονδρέζικη «σφαλιάρα» στους Μπλε - Δείτε τα γκολ

Υπό το βλέμμα του Μαυροπάνου, η Γουέστ Χαμ των δέκα παικτών (67') έδωσε ένα ακόμη μάθημα στην Τσέλσι

27564486
Παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με πέντε νέα πρόσωπα, όμως το φινάλε του αγώνα τη βρήκε να παλεύει με τους περσινούς εφιάλτες.

Το... λίφτινγκ εκατομμυρίων της Τσέλσι ακόμα δεν έχει καταφέρει να αλλάξει δραματικά την εικόνα της και η αναμέτρηση απέναντι στη Γουέστ Χαμ των δέκα «μαχητών» φρόντισε να την επαναφέρει στην πραγματικότητα! Υπνωτισμένοι στο ξεκίνημα και των δυο ημιχρόνων, οι Μπλε πλήρωσαν την αδράνειά τους και ηττήθηκαν με 3-1 στο Λονδίνο, αγνοώντας στις δυο πρώτες αγωνιστικές τη γλυκιά γεύση της νίκης.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Όπως στην πρεμιέρα απέναντι στη Λίβερπουλ, έτσι και τώρα η Τσέλσι άργησε να βάλει εμπρός τις μηχανές και αιφνιδιάστηκε από το δυναμικό ξεκίνημα της Γουέστ Χαμ που δεν άργησε να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Μόλις στο 7΄και υπό το βλέμμα του Ντίνου Μαυροπάνου που βρέθηκε στο γήπεδο εν αναμονή της μεταγραφής του, ο Γουόρντ Πράουζ εκτέλεσε το κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι και ο Αγκέρ πήδηξε μόνος του για την κεφαλιά για να γράψει το 1-0. Δυο λεπτά αργότερα βέβαια χρειάστηκε η συνδρομή του VAR για να σώσει τους γηπεδούχους από πιθανό πέναλτι πάνω στον Τζάκσον (είχε προηγηθεί οφσάιντ), ενώ στο 14΄ήρθε η πρώτη ευκαιρία για τους Μπλε σε άστοχη κεφαλιά του Τσίλγουελ από ιδανική θέση.

Κλείσιμο
Από ένα σημείο και μετά μάλιστα το παιχνίδι παιζόταν στο μισό της Γουέστ Χαμ, η oποία προσπαθούσε να απορρoφήσει μάταια την πίεση της όλο και βελτιωμένης Τσέλσι, η οποία τελικά βρήκε την ισοφάριση στο 28΄. Έπειτα από όμορφη ντρίμπλα και άδειασμα του Σούτσεκ, ο Τσουκουεμέκα βρήκε τον χώρο και εκτέλεσε στη γωνία του Αρεολά για το πρώτο του γκολ με τη μπλε φανέλα. Στο 37΄η Γουέστ Χαμ απείλησε για πρώτη φορά μετά το γκολ σε άστοχο σουτ του Πακετά, όμως η μεγαλύτερη στιγμή του ημιχρόνου άνηκε στην Τσέλσι.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Σούτσεκ ανέτρεψε τον (δραστήριο) Στέρλινγκ μέσα στην περιοχή, όμως ο Αρεολά νίκησε τον Έντσο Φερνάντες από το σημείο του πέναλτι για να διατηρήσει την ισορροπία μέχρι την ανάπαυλα. Κι αφού το 1-2 δεν έγινε ποτέ, η Γουέστ Χαμ βρήκε την ευκαιρία να πάρει ξανά το προβάδισμα στο ξεκίνημα του β΄μέρους. Έπειτα από λάθος του Ντισασί και βαθιά μπαλιά του Γουόρντ Πράους προς τον Άντονι, ο τελευταίος κατέβασε και με κεραυνό σημάδεψε τη γωνία του Σάντσες για το 2-1 (53΄).


Ένα γκολ που δεδομένα... αποθάρρυνε την Τσέλσι, η οποία δεν μπορούσε να βρει τρόπους να απειλήσει ούτε μετά την αποβολή του Αγκέρ στο 67΄. Η Κερκόπορτα στο οχυρό της Γουέστ Χαμ αγνοούνταν, με μοναδική φωτεινή εξαίρεση ένα μακρινό σουτ του Μαντουέκε που κόντραρε αλλά εξουδετερώθηκε από τον Αρεολά (90+1΄).
Λίγο νωρίτερα η Γουέστ Χαμ είχε φροντίσει να την προειδοποιήσει με μεγάλη ευκαιρία του Μπόουεν και τελικά.. τιμώρησε στο 90+4΄.

Ο Καϊσέδο των 135 εκατομμυρίων ευρώ στο ντεμπούτο του γκρέμισε τον Έμερσον στην περιοχή και ο Πακετά ολοκλήρωσε τον θρίαμβο των γηπεδούχων, ευστοχώντας από το σημείο του πέναλτι για το τελικό 3-1.

Γουέστ Χαμ (Ντέιβιντ Μόγιες): Αρεολά, Κουφάλ, Αγκέρ, Ζουμά, Έμερσον, Σούτσεκ, Γουόρντ Πράουζ (81΄Άλβαρεζ), Μπενραχμά (69΄Ογκμπόνα), Μπόουεν, Πακετά, Αντόνιο (77΄Φορνάλς)

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Σάντσες, Ντισασί, Τιάγκο Σίλβα, Κόλγουιλ, Μάλο Γκούστο (Μπούρστοου), Τσίλγουελ (61΄Καϊσέδο), Έντσο Φερνάντες, Γκάλαγκερ (75΄Μαντουέκε), Στέρλινγκ, Τσουκουεμέκα (46΄Μούντρικ), Τζάκσον. 

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Φωκίδα: Μπροστά στην κόρη της απανθρακώθηκε 67χρονη οδηγός ΙΧ σε σύγκρουση με πούλμαν

Γαύδος: «Πόλεμος» για τον τελευταίο παράδεισο των γυμνιστών - Δεν τους θέλει η δήμαρχος, απαντούν με «τσιτσίδια και ντυμένα, όλα ενωμένα»

Ο Τζίμι Κάρτερ και η σύζυγός του είναι πια «κοντά στο τέλος της ζωής τους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης