Φωκίδα: Μπροστά στην κόρη της απανθρακώθηκε 67χρονη οδηγός ΙΧ σε σύγκρουση με πούλμαν

Φωκίδα: Μπροστά στην κόρη της απανθρακώθηκε 67χρονη οδηγός ΙΧ σε σύγκρουση με πούλμαν

Σε ΙΧ μπροστά από το μοιραίο αυτοκίνητο επέβαινε η κόρη της - Στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα πέντε Κινέζοι επιβάτες του λεωφορείου

trakarisma-mak
Τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (20/08) στις 15:30, ύστερα από  μετωπική σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧΕ στη 52,9 χ/θ της εθνικής οδού Λιβαδειάς - Άμφισσας στο ύψος του Χρισσού.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα με οδηγό μια 67χρονη Ελληνίδα, συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο που μετέφερε Κινέζους τουρίστες από τους Δελφούς.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν το αυτοκίνητο να ανατραπεί και να τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε σε αυτό και βρήκε τραγικό θάνατο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, μπροστά από το μοιραίο αυτοκίνητο κινείτο ένα άλλο ΙΧ, στο οποίο επέβαινε η κόρη της γυναίκας που χάθηκε στην άσφαλτο.

εικονα__16_


Επίσης, από το λεωφορείο που -όπως φαίνεται και στη φωτογραφία- βγήκε δεξιά στο δρόμο προσπαθώντας να αποφύγει τη σύγκρουση, 5 από τους συνολικά 34 επιβαίνοντες  τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Άμφισσας για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις.

Νο2_1_


Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, συνολικά 14 άτομα με 5 οχήματα, ενώ εκλήθη και η 7η ΕΜΑΚ που, τελικά, δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Κλείσιμο
Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άμφισσας, που έκλεισε την κυκλοφορία στο σημείο, η οποία και διεξάγεται από εναλλακτική οδό μέσω του χωριού.



Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Σε τρία μέτωπα η μάχη με τις φλόγες - Νέο «112» για εκκένωση 5 οικισμών

Τουρκία: Ο Μπαχτσελί αντέγραψε τον Κεμάλ με στρατιωτικές μπότες και έγραψε: «Η Κύπρος είναι τουρκική»

Ρωσία: Συνετρίβη στη Σελήνη το διαστημόπλοιο «Luna-25»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης