Πάτησε Ελλάδα ο Ερνανγκόμεθ: «Ήρθα στην κορυφαία ομάδα των τελευταίων 20 χρόνων, να τα κερδίσουμε όλα με τον Παναθηναϊκό»

Πάτησε Ελλάδα ο Ερνανγκόμεθ: «Ήρθα στην κορυφαία ομάδα των τελευταίων 20 χρόνων, να τα κερδίσουμε όλα με τον Παναθηναϊκό»

Ο Χουάνσο Ερνανγκόμεθ έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι είναι ερωτευμένος με την Ελλάδα

ernagkote
Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έφτασε στην Ελλάδα λίγο μετά τις 19:23 για να ενταχθεί στη νέα του ομάδα τον Παναθηναϊκό. 

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός φρόντισαν να του δώσουν μία μπλούζα της ομάδας, ο ίδιος φορούσε ένα ζευγάρι πράσινα Nike. Και τριφύλλια στα σκουλαρίκια του. Και η εποχή του Ερνανγκόμεθ ξεκίνησε και επίσημα.

Παναθηναϊκός: Αποθέωση για Χουάντσο στο αεροδρόμιο | Gazzetta.gr


Κλείσιμο
Ο πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου με την Εθνική Ισπανίας αλλά και παίκτης επί πολλά χρόνια του NBA μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ομάδα και τόνισε πως τα θέλει όλα!  Θυμίζουμε υπέγραψε στους πράσινους για δύο χρόνια. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuhdxvmlrbk9)


Ο Ισπανός έτυχε σπουδαίας υποδοχής από τον κόσμο του ΠΑΟ! 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ενθουσιασμένος. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρω ότι με περιμένει ο κόσμος και θα είναι διασκεδαστικό. Δεν ξέρω για την τύχη και το πεπρωμένο. Είχα παίξει εδώ πέρυσι κόντρα στην Ελλάδα και αγάπησα την πόλη. Ανυπομονώ να παίξω για αυτή την ομάδα και να γνωρίσω τον κόσμο.

Ανυπομονώ για κάθε ματς. Φυσικά, είναι πολύ ωραίο να αντιμετωπίζω τον αδελφό μου. Αυτά τα πράγματα θα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την οικογένειά μας. Εκείνος επέλεξε αυτό που ήταν καλύτερο για τον ίδιο. Θα δούμε πώς θα βγει. 

5940496
5940502
5940505


Νιώθω χαρούμενος και υπερήφανος, που είμαι εδώ, που εκπροσωπώ τη χώρα μου εδώ. Είμαι χαρούμενος, μιλάμε για μια ιστορική ομάδα, πιθανότατα την καλύτερη ομάδα της τελευταίας 20ετίας. Είμαι εδώ για να δουλέψω!

Για να είμαι ειλικρινής, είχα πολλά μηνύματα για τον Παναθηναϊκό, μου έστειλαν πολλοί Έλληνες οπαδοί. Νιώθω την αγάπη. Πρέπει να δουλέψουμε και να νικήσουμε ματς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Όλοι οι συμπαίκτες μου έχουν μεγάλα ονόματα. Ο Σλούκας είναι "θρύλος", ο Λεσόρ πέρυσι ήταν ένα "τέρας", ξέρω καλά τον Βιλντόσα. Πρέπει να βρούμε τη χημεία και να κερδίσουμε».


Ειδήσεις σήμερα: 

Δένδιας από την 112 ΠΜ: Αυξάνεται το πτητικό επίδομα των πιλότων των πυροσβεστικών αεροσκαφών

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Είδες μαμά; Τελικά τα βιντεοπαιχνίδια ήταν χρήσιμα» λέει νεαρός Ουκρανός στρατιώτης, χειριστής drone

Κατερίνη: Άνδρας σπρώχνει με δύναμη ανήλικο και τον «πετάει» σε ράφια περιπτέρου - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης