Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Ο κινηματογραφικός «Μπο Κρουζ» πλησιάζει στον Παναθηναϊκό!

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Ο κινηματογραφικός «Μπο Κρουζ» πλησιάζει στον Παναθηναϊκό!

Ο διεθνής Ισπανός μπασκετμπολίστας με θητεία στο ΝBA και μία εξαιρετική κινηματογραφική εμφάνιση στο «Hustle» του Netflix με τον Άνταμ Σάντλερ, δεν βρίσκει ομάδα στις ΗΠΑ και πλησιάζει στους «πράσινους»

bo_cruz_adam_sadler1
Πήρε φόρα και δεν λέει να σταματήσει πουθενά ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι καθώς ετοιμάζεται να κάνει δικό του και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

Αν και ο Ισπανός φόργουορντ είχε θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή στο ΝΒΑ, οι «πράσινοι» παρακολουθούσαν στενά τις εξελίξεις και φρόντισαν να ασκήσουν στενό πρέσινγκ προκειμένου να τον κάνουν δικό τους. Και όσο ο Χουάντσο δεν έβρισκε ομάδα στο ΝΒΑ άλλο τόσο πλησίαζαν περισσότερο από τον Παναθηναϊκό προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

FULL HIGHLIGHTS OF JUANCHO HERNANGOMEZ 🇪🇸 | EuroBasket 2022


Κλείσιμο
Ακόμα μπορεί να μην είναι κάτι τελειωμένο, αλλά οι δύο πλευρές φέρεται να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Πάντως πρόκειται για έναν παίκτη που έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Αταμάν με κύριο χαρακτηριστικό το καλό σουτ έξω από τα 6.75 μέτρα.

Να σημειωθεί ότι με την επικείμενη απόκτηση του Ερνανγκόμεθ αυτομάτως δεν υφίσταται θέμα Σενγκέλια για τον Παναθηναϊκό, με τον Γεωργιανό φόργουορντ να παραμένει -εκτός απροόπτου- στη Βίρτους Μπολόνια.

JUANCHO HERNANGOMEZ "Hustle" Best NBA Highlights of His Career


Στο NBA ο Ερνανγκόμεθ έπαιξε σε Νάγκετς, Τίμπεργουλβς, Σέλτικς, Σπερς, Τζαζ και Ράπτορς και σε 339 αγώνες κανονικών περιόδων μέτρησε 5 πόντους και 3.3 ριμπάουντ.

Ο διεθνής Ισπανός ήταν MVP του Eurobasket 2022 όπου η εθνική του ομάδα ανέβηκε στην κορυφή, ενώ το 2019 στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου!

Hustle starring Adam Sandler | Official Trailer | Netflix


Τη φήμη του Ερνανγκόμεθ, πάντως, εκτόξευσε ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στην ταινία «Hustle» του Netflix, στο πλευρό του διάσημου ηθοποιού Άνταμ Σάντλερ, το 2022.

Στην  ταινία, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ υποδύεται, ουσιαστικά, τον εαυτό του, καθώς, ως «Μπο Κρουζ», ο οποίος ξεκινάει την καριέρα του από τα ανοιχτά γήπεδα, για να φτάσει μέχρι το ΝΒΑ, χάρη στη βοήθεια ενός σκάουτερ, τον οποίο υποδύεται ο Σάντλερ.

πηγη: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Canadair: «Δεν έβλεπαν τα δέντρα από τον καπνό» - Συγκλονίζει πιλότος του δεύτερου Canadair στην Κάρυστο

Φωτιές: Κρίσιμα τα πύρινα μέτωπα σε Βατί Ρόδου και Κασσιόπη Κέρκυρας - Οι πυρκαγιές σε ολόκληρη τη χώρα

Πάτρα: Σταμάτησαν οι έρευνες - Δεν βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια της γέφυρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης