Προανήγγειλε την απόσυρσή του ο Κύργιος: «Είμαι 28 αλλά από το αλκοόλ και τα πάρτι δείχνω 57»

Προανήγγειλε την απόσυρσή του ο Κύργιος: «Είμαι 28 αλλά από το αλκοόλ και τα πάρτι δείχνω 57»

Ο Νικ Κύργιος μέσα στο 2023 έχει παίξει μόνο έναν επίσημο αγώνα τένις

27309841
Όταν ξεκινούσε ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ιστορία του τένις. Πριν από εννέα χρόνια κέρδισε τον Ράφα Ναδάλ στο Wimbledon, το 2016 έφτασε στο Νο13 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ από την καριέρα του στο τένις έως σήμερα έχει βγάλει 12,5 εκατ. δολάρια.

Ο Νικ Κύργιος, ένας από τους καλύτερους σέρβερ του κόσμου, με τα χρόνια έγινε το "κακό παιδί" του τένις. Έπαιζε χωρίς προπονητή, άλλαζε τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα και όπως έχει δηλώσει έπινε αλκοόλ και έπαιρνε ναρκωτικά. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να πέσει σε κατάθλιψη και να επισκεφτεί και ψυχιατρική κλινική στο Λονδίνο.



Ο Αυστραλός με Έλληνα πατέρα Νικ κατέκτησε το 2022 τον τίτλο στο διπλό του Australian Open και έφτασε στον τελικό του Wimbledon στο απλό. Εκεί έχασε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς και απώλεσε μια τεράστια ευκαιρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.



Σήμερα έχει αρχίσει να σκέφτεται έντονα την απόσυρση αν και είναι μόλις 28. «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παίζω μέχρι τα 33 μου. Δεν υπάρχει αυτό, θα έχω φύγει από το tour και δεν θα με ξαναδείτε. Το πρόγραμμα έχει ξεφύγει. Εγώ μεγαλώνω. Είμαι 28, αλλά με τα πάρτυ και το αλκοόλ είναι λες και είμαι 57 (χρονών)» είπε από το Λος Άντζελες ο Νικ.

10 minutes of NICK KYRGIOS (CRAZY MOMENTS)
Κλείσιμο


Πριν από λίγους μήνες είχε δηλώσει για τους δαιμονές του: «Ήταν πολύ σοβαρά τα προβλήματα που είχα. Μέχρι που είχα αυτοτραυματιστεί στο χέρι και αυτό δεν είναι σωστό. Ένιωθα ότι απογοήτευα τους ανθρώπους όλη την ώρα. Ένιωσα άχρηστος και μισούσα τη ζωή μου. Υποθέτω ότι απομάκρυνα όλους όσους νοιάζονταν για μένα. Έπινα πολύ αλκοόλ, έκανα ναρκωτικά και έχασα τον έλεγχο.

Τώρα μετά βίας πίνω ένα ποτήρι κρασί με το φαγητό. Αυτό ήταν το το πρώτο πράγμα από το οποίο έπρεπε να ξεμπλέξω και μετά αποκατέστησα τη σχέση μου με την οικογένειά μου και απέκτησα πιο υγιεινές συνήθειες όπως καλή διατροφή, καλός ύπνος, περισσότερη προπόνηση. Νομίζω ότι ο κορονοϊός με βοήθησε πολύ σε αυτό».



Μάλιστα είχε οδηγηθεί και σε δίκη για επίθεση στην πρώην σύντροφό του Κιάρα Πάσαρη. 

Το 2023 έχει δώσει μόνο ένα παιχνίδι και πριν από λίγους μήνες έκανε επέμβαση στο γόνατο. Την επόμενη εβδομάδα είχε ανακοινώσει ότι θα παίξει στο Citi Οπεν στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ αλλά αποσύρθηκε λόγω νέου τραυματισμού. 




Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στη Μαγνησία: Εκρήξεις σε αποθήκες πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας στη Νέα Αγχίαλο

«Ανταρσία» στους Σπαρτιάτες - Εννέα βουλευτές τάσσονται υπέρ Κασιδιάρη και «αδειάζουν» τον Στίγκα

Ράφα Ναδάλ: Φωτογραφήθηκε με την οικογένειά του στον Ισθμό της Κορίνθου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης