Αποκαλυπτικός Νικ Κύργιος: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω μετά τον αποκλεισμό στο Wimbledon, νοσηλεύτηκα σε ψυχιατρική κλινική»

Αποκαλυπτικός Νικ Κύργιος: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω μετά τον αποκλεισμό στο Wimbledon, νοσηλεύτηκα σε ψυχιατρική κλινική»

Ο Νικ Κύργιος μίλησε στο Netflix για τις σκέψεις του μετά από την ήττα από τον Ναδάλ στο Wimbledon του 2019 αλλά και για τον αυτοτραυματισμό του

25941856
Για τις σκέψεις του να αυτοκτονήσει μετά από τον αποκλεισμό του από το Wimbledon το 2019 μίλησε στο ντοκιμαντέρ «Break Point» του Netflix ο Νικ Κύργιος.

Το νέο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Belonging» θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου και οι αποκαλύψεις του Αυστραλού τενίστα είναι συγκλονιστικές.

«Σκεφτόμουν πραγματικά αν ήθελα να αυτοκτονήσω» και εξήγησε: «Έχασα στον 2ο γύρο του Wimbledon από τον Ναδάλ. Ξύπνησα μετά τον αγώνα και ο πατέρας μου ήταν στο κρεβάτι και έκλαιγε. Αυτό ήταν βαρύ για μένα. Έλεγα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να το κάνω αυτό. Κατέληξα σε ψυχιατρική πτέρυγα στο Λονδίνο για να λύσω τα προβλήματά μου».


Κλείσιμο

Στο ίδιο επεισόδιο εξήγησε ότι κατά την διάρκεια των αγώνων στο τουρνουά είχε μανίκι στο δεξί του χέρι για να μην φανούν τα σημάδια από τον αυτοτραυματισμό του.

ktyrgops


«Έπινα, έκανα κατάχρηση ναρκωτικών, έχασα τη σχέση μου με την οικογένειά μου, έδιωξα όλους τους στενούς μου φίλους μακριά» είπε στη συνέχεια ο Νικ.



Στο επεισόδιο μίλησε και ο πατέρας του, ο Γιώργος Κύργιος, ο οποίος είναι ελληνικής καταγωγής. «Του είπα: «Δεν είναι ο σωστός δρόμος, φίλε. Έχεις μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα να κυνηγήσεις» είπε αρχικά και συνέχισε: «Είχε δάκρυα στα μάτια. Είμαι πάντα εδώ για τον Νικ. Είναι πολύ ευαίσθητος».



Ειδήσεις σήμερα:

Ναυάγιο στην Πύλο: «Σταμάτησε η μηχανή του και μέσα σε δευτερόλεπτα βούλιαξε» - Η μαρτυρία των Λιμενικών

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Με χειροκροτήματα και στρατιωτικές τιμές τον αποχαιρέτησαν οι Ιταλοί - Δείτε βίντεο

Νάνα Μούσχουρη: Ο γνωστός Ιταλός φαρσέρ Τομάσο Ντεμπενεντέτι πίσω από τον ψεύτικο θάνατο της

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης