Μάικλ Τζόρνταν: Κάνει διακοπές με τον Μάτζικ Τζόνσον στην Ιταλία και τραγουδούν «Volare» - Δείτε βίντεο

Μάικλ Τζόρνταν: Κάνει διακοπές με τον Μάτζικ Τζόνσον στην Ιταλία και τραγουδούν «Volare» - Δείτε βίντεο

Σε ένα επικό βίντεο οι δύο αστέρες του παγκοσμίου μπάσκετ φαίνεται να απολαμβάνουν στο έπακρο το Κάπρι της Ιταλίας - «Είμαστε σε κάποιο multiverse;» σχολιάζουν

jordan-johnson
Στο Κάπρι της Ιταλία απολαμβάνουν τη... ζωή τους ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Μάτζικ Τζόνσον. Δύο από τους κορυφαίους αθλητές που πάτησαν ποτέ στο παρκέ, είναι πλέον φίλοι και κάνουν διακοπές απαλλαγμένοι από άγχη μιας και ο Air πούλησε το «βαρύδι» για τον ίδιο που λεγόταν Σαρλότ Χόρνετς, ενώ ο Magic έχει αποχωρήσει από τους αγαπημένους του Λέικερς που ήταν σύμβουλος.

Όπως θα έλεγε κάποιος «για αυτούς είναι η ζωή» και φαίνεται πως την απολαμβάνουν στο έπακρο με ένα ταξίδι στο Κάπρι της Ιταλίας. Μάλιστα σε ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνονται οι δύο τους σε ένα άκρως παραδοσιακό μαγαζί περιβαλλόμενοι, έχοντας ένα αν μη τι άλλο σουρρεαλιστικό φόντο να τραγουδάνε μαζί με ντόπιους μουσικούς.

Ένας ηλικιωμένος με μαντολίνο είναι από πάνω τους και παίζει το «Volare» στο οποίοι συμμετέχουν αμφότεροι οι μύθοι του παγκόσμιου μπάσκετ, ενώ τραγούδησαν και το «Tu vuò fà l'americano», γνωστό και ως «Θέλω να γίνω Αμερικάνος».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:


Παρελθόν η Πανεπιστημιακή Αστυνομία - «Η ΕΛΑΣ θα επεμβαίνει στα ΑΕΙ όταν πρέπει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης