«Μαγεμένος» με την Ελλάδα ο θρύλος του ΝΒΑ, Μάτζικ Τζόνσον - Δείτε φωτογραφίες

«Μαγεμένος» με την Ελλάδα ο θρύλος του ΝΒΑ, Μάτζικ Τζόνσον - Δείτε φωτογραφίες

Επίσκεψη στην Αθήνα και την Κόρινθο για τον 67χρονο Αμερικανό σταρ του NBA που συνεχίζει τις διακοπές του στη χώρα μας και δε σταματά να την διαφημίζει

magic_johnson_cookie_akropoli_art
«Μαγεμένος» από τις ομορφιές της Ελλάδας δείχνει πως είναι ο θρύλος του ΝΒΑ, Μάτζικ Τζόνσον. Ο πρώην άσος των Λος Άντζελες Λέικερς φαίνεται πως έχει γίνει από τους μεγαλύτερους λάτρεις της χώρας μας την οποία και διαφημίζει μέσω των αναρτήσεων του.

Ο 67χρονος Αμερικανός πρώην καλαθοσφαιριστής μαζί με τη σύζυγό του Κούκι βρίσκονται και φέτος στην Ελλάδα για διακοπές, (πέρσι είχαν επισκεφθεί τα νησιά του Ιονίου) και μετά τη Σαντορίνη, επισκέφθηκε την Ακρόπολη, περπάτησε στο κέντρο της Αθήνας και μοιράστηκε τις εμπειρίες μέσω των social media


«Σήμερα είχα μια εμπειρία που άλλαξε τη ζωή μου, γεμάτη με τόση βιβλική ιστορία. Επισκεφθήκαμε την Ακρόπολη της Αθήνας, μια οχυρωμένη ακρόπολη που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με τέσσερις ναούς. Είδαμε ιστορικά ορόσημα, όπως τον Παρθενώνα, που ήταν αφιερωμένος στην Αθηνά Παρθένο το 447 π.Χ., τα Προπύλαια, το Ναό της Αθηνάς Νίκης που χτίστηκε το 431 π.Χ., το Ερέχθειο και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού που χτίστηκε το 174 μ.Χ» έγραψε στην ανάρτησή του ο Μάτζικ Τζόνσον.

ΜΜΜ
Κλείσιμο


Στις φωτογραφίες που την συνόδευαν, πόζαρε με την σύζυγό του Κούκι επάνω στην Ακρόπολη , έδειξε τα Προπύλαια αλλά και το Ηρώδειο. Σε μία άλλη όμως, φαίνεται πως εντυπωσιάστηκε από έναν άνδρα που ήταν ντυμένος σαν αρχαίος Έλληνας πολεμιστής, που φωτογραφήθηκε μαζί του κρατώντας την ασπίδα του (ενώ ο LL Cool J κράτησε το δόρυ).


MMMMM2





Bόλτα στον Ισθμό της Κορίνθου


Κατά τα άλλα συνέχισε με το σκάφος τις διακοπές του, ενώ πόσταρε και φωτογραφία από τον Ισθμό της Κορίνθου, αναφερόμενος στην ιστορία του!

«Η Κούκι κι εγώ στη διώρυγα της Κορίνθου. Με μήκος 4 μίλια, ολοκληρώθηκε τη δεκαετία του 1890 και συνδέει τον Κορινθιακό Κόλπο με το Ιόνιο Πέλαγος, τον Σαρωνικό και το Αιγαίο» έγραψε στην ανάρτησή του.


Σύμφωνα με το TMZ, το ταξίδι κοστίζει περίπου 150.000 δολάρια την ημέρα, μόνο για το πολυτελές σούπερ γιοτ. Η θαλαμηγός, η οποία ονομάζεται Solandge, έχει μήκος 85 μέτρα και διαθέτει 8 καμπίνες για 12 άτομα και μπορεί να φιλοξενήσει πλήρωμα έως και 34 άτομα. Το πλοίο - που κατασκευάστηκε το 2013 και ανακαινίστηκε το 2019 - είναι γεμάτο με ανέσεις, όπως τζακούζι, πισίνα, γυμναστήριο σάουνα, κινηματογράφο, ακόμη και ελικοδρόμιο.


Οι αναρτήσεις από τη Σαντορίνη 

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο  θρύλος του ΝΒΑ βρέθηκε στη Σαντορίνη και φωτογραφήθηκε στα Φηρά με φόντο το ηφαίστειο.




Ειδήσεις σήμερα:

«Όπλο» της Πυροσβεστικής στην εναέρια πυρόσβεση τα 15 Air Τractors - Επίσκεψη Μητσοτάκη σε βάση τους

Στα 18.948 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, 101 οι διασωληνωμένοι και 22 θάνατοι

Θεοδωρικάκος: Αυξάνουμε το όριο για τη νυχτερινή αμοιβή των αστυνομικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης