Στέφανος Τσιτσιπάς: Αντιμέτωπος με τον Γιούμπανκς για μία θέση στα προημιτελικά του Wimbledon

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αντιμέτωπος με τον Γιούμπανκς για μία θέση στα προημιτελικά του Wimbledon

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Κρίστοφερ Γιούμπανκς για τον 4ο γύρο του Wimbledon, σε ματς που θα είναι 2ο στο πρόγραμμα στο court 2. Δείτε την ώρα και το κανάλι που θα μεταδώσει το ματς

tsitsipas_xr
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη στα τρία σετ επί του Λάζλο Τζέρε προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Wimdledon. Τώρα αντιμετωπίζει τον Αμερικανό, Κρίστοφερ Γιούμπανκς και αν τα καταφέρει θα βρεθεί για πρώτη φορά στα προημιτελικά τού τουρνουά.

Πού και πότε θα δείτε τον αγώνα

Το παιχνίδι θα γίνει τη Δευτέρα (10/7) στο court 2 και θα αναμένεται να αρχίσει μετά τις 14:30, ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από το Novasports 5.

Θα είναι το δεύτερο παιχνίδι στο πρόγραμμα, καθώς θα προηγηθεί ο αγώνας της Μάντισον Κις με τη 16χρονη Ρωσίδα, Μίρα Αντρέεβα, που θα ξεκινήσει στις 13:00.

Συνέχεια στον αγώνα του Τζόκοβιτς

Το προχωρημένο της ώρας σταμάτησε τον αγώνα του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Χούμπερτ Χουρκάτς το βράδυ της Κυριακής (9/7) στο Λονδίνο.

Κλείσιμο
Το παιχνίδι σταμάτησε όταν ο Τζόκοβιτς προηγήθηκε με 7-6(6), 7-6(6). Η συνέχειά του για την πρόκριση στα προημιτελικά θα γίνει τη Δευτέρα (10/7) στο κεντρικό γήπεδο μετά τις 16:30.

Το πρόγραμμα στο κεντρικό γήπεδο θα ανοίξει με το παιχνίδι της Χαντάνα Μάια με την Έλενα Ριμπάκινα στις 15:30 για τον 4ο γύρο.

Μετά τον αγώνα τού Τζόκοβιτς θα ακολουθήσουν οι αγώνες της Ονς Ζαμπέρ με την Πέτρα Κβίτοβα και του Κάρλος Αλκαράθ με τον Ματέο Μπερετίνι, όλοι για τον 4ο γύρο.

Στο court 1 το πρόγραμμα θα ανοίξει με τον αγώνα του Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Τσέχο, Γίρι Λεχέτσκα (15:00). Από αυτό τον αγώνα θα προκύψει ο αντίπαλος των Τσιτσιπά η Γιούμπανκς στην οκτάδα.

Θα ακολουθήσουν οι αγώνες της Εκατερίνα Αλεξαντρόβα με την Ελενα Ριμπάκινα και του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με τον Χόλγκερ Ρούνε.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

«Παράθυρο ευκαιρίας» για επανεκκίνηση του ελληνοτουρκικού διαλόγου στο ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν

Εβδομάδα διαδοχής στον ΣΥΡΙΖΑ - Συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία

Ξεκινούν από σήμερα οι θερινές εκπτώσεις στο λιανεμπόριο - Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή 16 Ιουλίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης