Ραντουκάνου: «Μακάρι να μην είχα κερδίσει ποτέ το US Open 2021» - Οι συνεχείς τραυματισμοί που ακολούθησαν τον θρίαμβο

Ραντουκάνου: «Μακάρι να μην είχα κερδίσει ποτέ το US Open 2021» - Οι συνεχείς τραυματισμοί που ακολούθησαν τον θρίαμβο

Η 20χρονη Βρετανίδα τενίστρια μίλησε για τη σοβαρή σωματική και ψυχολογική πίεση που δέχτηκε μετά τον θρίαμβο του 2021 - «Πρέπει να είσαι σε επιφυλακή γιατί υπάρχουν πολλοί «καρχαρίες» εκεί έξω», είπε στους «Sunday Times»

raducanu1
Μπορεί να κατέκτησε το αμερικανικό Open το 2021, όμως οι πληγές της 20χρονης σήμερα Βρετανίδας σταρ του τένις, Έμα Ραντουκάνου, είναι ακόμη ανοικτές.

Σε δηλώσεις της στους «Sunday Times», η πανέμορφη Ραντουκάνου αναφέρθηκε στους συνεχείς τραυματισμούς της και αποκάλυψε πως μερικές φορές σκέφτεται «μακάρι να μην είχα κερδίσει το Αμερικανικό Open» πριν δύο χρόνια.

Αν και τότε πέτυχε το στόχο της αφήνοντας άναυδους τους θεατές όταν κατάφερε να πάει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης χωρίς να χάσει κάποιο σετ, έκτοτε η νεαρή τενίστρια αντιμετωπίζει συνέχεια τραυματισμούς.

Βρίσκεται και πάλι εκτός δράσης μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον καρπό και στο χέρι, όπως επισημαίνει.

Κλείσιμο
Αναφερόμενη στους τραυματισμούς που υπέστη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πάλευα με τον σωματικό πόνο, αλλά η ψυχική πλευρά ήταν πολύ δύσκολη και για μένα. Πάντα θέλω να παρουσιάζω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου ή να προσπαθώ γι' αυτό, αλλά ήξερα ότι δεν μπορούσα. Εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο, όταν πανηγύριζα τη νίκη του Αμερικανικού Open, έλεγα ότι θα αντάλλαζα κυριολεκτικά κάθε αγώνα στον κόσμο με αυτή τη στιγμή. Οτιδήποτε μπορεί να έρθει στο δρόμο μου, θα το πάρω γι' αυτό που έχω αυτή τη στιγμή γιατί αυτό είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο. Το υποσχέθηκα στον εαυτό μου, στο γήπεδο εκείνη την ημέρα. Έκτοτε, όμως, είχα πολλές αποτυχίες, η μία μετά την άλλη. Είμαι ανθεκτική, αλλά δεν είναι εύκολο. Και μερικές φορές σκέφτομαι «Μακάρι να μην είχα κερδίσει ποτέ το US Open, μακάρι να μην είχε συμβεί αυτό».

Η πανέμορφη νεαρή τενίστρια παραδέχθηκε επίσης στην κυριακάτικη έκδοση των «Times» πως θα έπρεπε να ωριμάσει γρήγορα μετά τη φήμη που απέκτησε και αποφάσισε να στείλει το δικό της μήνυμα στον κόσμο.

«Αυτό που κατάλαβα τα τελευταία δύο χρόνια, η περιοδεία και όλα όσα τη συνοδεύουν, δεν είναι ένας πολύ ωραίος, αξιόπιστος και ασφαλής χώρος. Πρέπει να είσαι σε επιφυλακή γιατί υπάρχουν πολλοί «καρχαρίες» εκεί έξω», υποστήριξε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι οι άνθρωποι του κλάδου, ειδικά μαζί μου επειδή ήμουν μικρή, με βλέπουν ως «κουμπαρά»... Έχω «καεί» μερικές φορές», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ειδήσεις σήμερα

«Είπα στη γυναίκα μου "πας για ένα πτώμα"» λέει ο πατέρας της Αναστάζια - «Η κόρη μου απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε»

Συναγερμός στην ακτοφυλακή των ΗΠΑ - Αγνοείται τουριστικό υποβρύχιο στην περιοχή του ναυαγίου του Τιτανικού

Ανασύρθηκαν άλλες δύο σοροί από το ναυάγιο της Πύλου - Στους 80 οι νεκροί

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης