Σε ελεύθερη πτώση το κορίτσι-θαύμα των Βρετανών, Έμα Ραντουκάνου

Σε ελεύθερη πτώση το κορίτσι-θαύμα των Βρετανών, Έμα Ραντουκάνου

Η Έμα Ραντουκάνου, η 19χρονη ηρωίδα των Βρετανών,  που κατέκτησε το US Open συνέχισε το αρνητικό της σερί και στην αυγή του 2022

emma_raducanu
Τον Σεπτέμβριο του 2021 η Έμα Ραντουκάνου έγραψε ιστορία στη Νέα Υόρκη και έγινε σε μια νύχτα το νέο αθλητικό brand name των Βρετανών. 
Αν και γεννημένη στον Καναδά, από πατέρα Ρουμάνο και μητέρα Κινέζα, η 18χρονη Έμα εκπροσωπεί τη Μεγάλη Βρετανία και στη Νέα Υόρκη κατέκτησε το US Open. 

Στα 18 της ανέβηκε στην κορυφή ενός Grand Slam, χωρίς να χάσει σετ και από το Νο150 της παγκόσμιας κατάταξης σήμερα είναι στο Νο18. 

Κλείσιμο


Με την τεράστια νίκη της ανέβασε κατακόρυφα τους αριθμούς της στα social media,  στο Instagram έχει φτάσει 2,1 εκατ. ακόλουθους, ενώ κορυφαίες εταιρείες αθλητικές και μη της πρόσφεραν συμβόλαιο για διαφήμιση! 
Αύξησε τα έσοδα της από τις χορηγίες, το BBC την ανέδειξε ως την κορυφαία αθλητική προσωπικότητα της χρονιάς, αλλά μέσα στα κορτ δεν είχε ανάλογη συνέχεια μετά από το US Open. 



Το 2021 θα κερδίσει 2 από τα 5 παιχνίδια που ακολούθησαν μετά από τη νίκη της στη Νέα Υόρκη.  Θα κολλήσει κορωνοϊο, θ' αλλάξει προπονητή και θα επιστρέψει με ήττα και στο 2022. 
Όχι μόνο θα ηττηθεί στο Σίδνεϊ  αλλά θα διασυρθεί από την Έλενα Ριμπάκινα με 6-0, 6-1. Αυτή είναι η 4η ήττα της στα 6 τελευταία της παιχνίδια αλλά αυτό που προβληματίζει είναι ο τρόπος που χάνει. 

Πλέον όλοι περιμένουν από την Έμα Ραντουκάνου να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στο Australian Open, το οποίο αρχίζει στις 17 Ιανουαρίου στη Μελβούρνη. 


Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Διομήδης»: «Έβρεξε» προβλήματα σε Φάρσαλα και Τρίκαλα - Εκκενώθηκε οικισμός

Κορωνοϊός: Εγκρίθηκε η 4η δόση, μόνο σε ανοσοκατασταλμένους - Κοντά στα 35.000 τα κρούσματα σήμερα

«Σκιές» για το πιστοποιητικό του Τζόκοβιτς - «Το τεστ άλλαξε από αρνητικό σε θετικό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης