Η Έμα Ραντουκάνου είναι το πρόσωπο των ημερών στο παγκόσμιοτένις και ένα κορίτσι που θα μας απασχολήσει έντονα τα επόμενα χρόνια.
Στα 18 της η Βρετανίδα κατέκτησε το US Open και έγινε η πρώτη παίκτρια στην open era που ξεκινάει από τα προκριματικά και φτάνει στην κορυφή.
Εγινε η πρώτη Βρετανίδα που κερδίσει το US Open μετά από 53 χρόνια και μάλιστα χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ.
Η Έμα Ραντουκάνου στα 18 της εισέπραξε το ποσό των 2,5 εκατ. δολαρίων, ανέβηκε από το Νο150 στο Νο23 ενώ μέσα σε τέσσερις ημέρες είδε να την ακολουθούν περισσότεροι από 1,2 εκατ. χρήστες στο Instagram και έχει ξεπεράσει τους 1,8 εκατ followers.
Το US Open ετοίμασε ένα ντοκιμαντέρ με την πορεία της Έμα, με το παραμύθι που έζησε στη Νέα Υόρκη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.