Έμα Ραντουκάνου: To 18χρονο «κορίτσι-θαύμα» του τένις είναι η νέα μούσα του οίκου Dior

Έμα Ραντουκάνου: To 18χρονο «κορίτσι-θαύμα» του τένις είναι η νέα μούσα του οίκου Dior

Aπό τα γήπεδα του τένις στην πασαρέλα... η 18χρονη Βρετανίδα κατακτά με το άστρο της και τον χώρο της μόδας

raducany
Πρέσβειρα του διάσημου οίκου Dior έγινε η πανέμορφη σταρ του τένις από τη Βρετανία, Έμα Ραντουκάνου.

Η 18χρονη τενίστρια, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στα γήπεδα, θα παρουσιάσει τη γυναικεία κολεξιόν της εταιρείας πολυτελών ειδών, καθώς και τη σειρά περιποίησης δέρματος και μακιγιάζ.

Όπως αναφέρει το CNN, πριν από την ανακοίνωση του οίκου Dior, η Έμα Ραντουκάνου εθεάθη στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die», φορώντας μία λευκή τουαλέτα αρχαιοελληνικού στιλ, δημιουργία της δημιουργικής διευθύντριας του γαλλικού οίκου, Μαρία Γκράτσια Τσιουρί.



Σε συνέντευξή της στη βρετανική «Vogue», η νεαρή σταρ του παγκόσμιου τένις μίλησε για το πόσο σημαντικό ήταν για την ίδια το «κόκκινο χαλί».

«Το να μπορείς να φοράς μια τουαλέτα σαν κι αυτή, φτιαγμένη με κάθε μαγεία στα ατελιέ του Dior, ήταν μια μοναδική εμπειρία. Το κέντημα ήταν εξαιρετικό και ένιωσα μεγάλη τιμή που παραβρέθηκα στην πρώτη μου κινηματογραφική πρεμιέρα με αυτό» ανέφερε.

Κλείσιμο
Η 18χρονη Βρετανή με καταγωγή από την Κίνα και τη Ρουμανία, απέκλεισε την Ελληνίδα «θεά» του τένις, Μαρία Σάκκαρη στα ημιτελικά και αγωνίστηκε στον τελικό του US Open απέναντι στη φίλη της, τη 19χρονη Καναδή, Λέιλα Φερνάντεζ, την οποία και κέρδισε με 2-0 σετ.

Αν και ξεκίνησε την προσπάθειά της από τους προκριματικούς, πέτυχε αυτό που έμοιαζε με θαύμα. Να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στο US Open.

Οι χορηγοί την παρακολουθούν σε κάθε της βήμα ενώ οι άνδρες εκφράζουν τον μεγάλο θαυμασμό τους για την καλλίπυγη τενίστρια που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μοντέλο.

Φωτεινό πρόσωπο, έξυπνο μουτράκι, τέλειες αναλογίες και υπέροχο χαμόγελο. Αυτό σκέφθηκε ο οίκος Dior όταν η Έμα φόρεσε την υπέροχη λευκή τουαλέτα στην πρεμιέρα της ταινίας του Τζέιμς Μποντ μαγνητίζοντας τα βλέμματα ανδρών και γυναικών... 

emmaaa_2
















Ειδήσεις σήμερα:


H νέα παραλλαγή «Δέλτα Plus» δεν θα μεταβάλει την εικόνα της επιδημίας, εκτιμά Βρετανός ειδικός

Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

ΗΠΑ: Μοντέλο του Instagram μαχαίρωσε τον φίλο της - Περιοριστικά μέτρα από το δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης