Μπόρνμουθ: Τέλος ο Ο' Νιλ που την κράτησε στην Premier League

Μπόρνμουθ: Τέλος ο Ο' Νιλ που την κράτησε στην Premier League

Οι δύο πλευρές δεν έδειχναν πως θα οδηγούνταν σε «διαζύγιο», το συμβόλαιο του Ο' Νιλ έληγε το επόμενο καλοκαίρι, παρ' όλα αυτά η διοίκηση του κλαμπ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον νεαρό προπονητή

bornmuth
Πρόωρα ολοκληρώθηκε η θητεία του Γκάρι Ο' Νιλ στην Μπόρνμουθ, του ανθρώπου που κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην Premier League. Ο 40χρονος Άγγλος τεχνικός απολύθηκε από τα «Κεράσια» μόλις επτά μήνες αφότου μονιμοποιήθηκε στον πάγκο τους, έχοντας αναλάβει τα ηνία από τον Σκοτ Πάρκερ ως υπηρεσιακός μετά το εφιαλτικό 9-0 από τη Λίβερπουλ τον Αύγουστο.

Οι δύο πλευρές δεν έδειχναν πως θα οδηγούνταν σε «διαζύγιο», το συμβόλαιο του Ο' Νιλ έληγε το επόμενο καλοκαίρι, παρ' όλα αυτά η διοίκηση του κλαμπ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον άλλοτε βοηθό αλλά και μέλος του σταφ της Λίβερπουλ, δηλώνοντας ότι ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση.

«Λάβαμε αυτή την απόφαση μετά από μεγάλη σκέψη για να παρουσιαστούμε οι καλύτεροι δυνατοί στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Ο Γκάρι θα κάνει μεγάλη καριέρα στην προπονητική, απλά εμείς νιώσαμε ότι αυτή την περίοδο, μια αλλαγή προπονητή θα ήταν συμφέρουσα για τον σύλλογό μας»
Με τον Ο' Νιλ στο τιμόνι της, η Μπόρνμουθ κατάφερε να μείνει αήττητη σχεδόν στα μισά της παιχνίδια (11-7-20) και να τερματίσει στην 15η θέση, πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.


Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα


Οι AntetokounBros μετακομίζουν στο Ψυχικό - Δείτε φωτογραφίες

Μυστήριο με ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου στο Μεξικό

Σκληρό βίντεο: 25χρονος στην Τουρκία σκότωσε στη μέση του δρόμου πρώην σύζυγο και πεθερό
----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης