Βόλεϊ γυναικών: Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζητούν την απομάκρυνση του Τούρκου προπονητή Γκιουνεϊλιγκίλ λόγω... Κεμάλ!

Βόλεϊ γυναικών: Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζητούν την απομάκρυνση του Τούρκου προπονητή Γκιουνεϊλιγκίλ λόγω... Κεμάλ!

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζητούν την άμεση απομάκρυνση του Τούρκου τεχνικού, λόγω των αναρτήσεων του στα social media με πρωταγωνιστή τον Κεμάλ!

Ataman
Τρεις ημέρες μετά την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την συμφωνία με τον Αταμάν Γκιουνεϊλιγκίλ ο οποίος είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου και τα πρώτα... σύννεφα για τον Τούρκο τεχνικό εμφανίστηκαν.




Μερίδα των οργανωμένων οπαδών του Δικεφάλου εξέδωσαν ανακοινώσεις μέσω των οποίων όχι απλά τάσσονται κατά της παρουσίας του κ. Γκιουνεϊλιγκίλ στον πάγκο της ομάδας, αλλά απαιτούν την άμεση απομάκρυνση του λόγω των διαφόρων ποσταρισμάτων που έχει κάνει στα προσωπικά του προφίλ στα social media εκθειάζοντας τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Κλείσιμο







«Σε μια ομάδα όπως ο Π.Α.Ο.Κ. (Πανθεσσαλονίκειος αθλητικός όμιλος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ) σε έναν σύλλογο που ιδρύθηκε από πρόσφυγες, να προπονεί τμήμα που έχει τον δικέφαλο στο στήθος, ένας άνθρωπος που υποστηρίζει δημόσια έναν άνανδρο δολοφόνο των προγόνων μας (Μουσταφά Κεμάλ).Απαιτούμε άμεσα να διωχθεί από την ομάδα μας! καμία ανοχή, κανένας συμβιβασμός!», αναφέρει το Club Makedones.

Σε μια ομάδα όπως ο Π.Α.Ο.Κ. (Πανθεσσαλονίκειος αθλητικός όμιλος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ) σε έναν σύλλογο που ιδρύθηκε από...

Posted by CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ on Tuesday, June 13, 2023


Ενώ ο σύνδεσμος Επαταλόφου τονίζει στη δική του ανακοίνωση:
«Σε έναν σύλλογο που δημιουργήθηκε από πρόσφυγες και εκπροσωπεί την προσφυγιά των Ποντίων, των Μικρασιατών και καθε λογής προσφύγων είναι αδιανόητο κάποιοι να πανε να βάλουν στην οικογένεια μας ανθρώπους που υμνούν και λατρεύουν τους ανανδρους δολοφόνους των προγόνων μας.... Απαιτούμε από τον πρόεδρο του ΑΣ να σεβαστεί την ιστορία και τις αξίες του ΠΑΟΚ μας διώχνοντας τους υπεύθυνους για αυτή την ντροπιαστική κίνηση μαζί και το αποβρασμα (προπονητής γυναικείου βόλεϊ) που δεν έχει καμία θέση στην οικογένεια μας
ΥΓ.1 19 ΜΑΙΟΥ , 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ , 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
ΥΓ.2 ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ






«Έβαζε τα μαλλιά στο στόμα σε στιγμές αμηχανίας» - Πώς η παιδοχειρουργός αντιλήφθηκε το σύνδρομο Ραπουνζέλ στη 14χρονη

Μητσοτάκης από Σαλαμίνα: Θα στηρίξουμε την οικογένεια, θα αυξήσουμε μισθούς και συντάξεις

Θετικά στον στρεπτόκοκκο έξι παιδιά από το περιβάλλον του 7χρονου από τη Νάουσα

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης