Σάκης Ρουβάς: Έβαλε... φωτιά στη Λεμεσό στην φιέστα του πρωταθλητή Άρη

Σάκης Ρουβάς: Έβαλε... φωτιά στη Λεμεσό στην φιέστα του πρωταθλητή Άρη

Ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησε, παρουσία του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριθστοδουλίδη, στην φιέστα των πρωταθλητών Κύπρου και αποθεώθηκε από τον κόσμο

σακισ
«Φωτιά» στη φιέστα του Άρη Λεμεσού ο οποίος πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Κύπρο έβαλε ο Σάκης Ρουβάς. 

Ο Έλληνας τραγουδιστής έκανε guest εμφάνιση στη γιορτή που φιλοξενήθηκε στο «Άλφαμεγα Stadium» στη Λεμεσό και αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας. Πριν από τον Ρουβά τραγούδησαν οι Oceana, Danzel, Eva Simons, Queenie Band. 


@sakis_rouvas_fan Ig story by nikolettaavraam #sakis #rouvas #sakisrouvas #foryoupage #forupage #fypage #fupage #fup #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - sakis_rouvas_fan
@sakis_rouvas_fan Ig story by rebeccak.makri #sakis #rouvas #sakisrouvas #foryoupage #forupage #fypage #fupage #fup #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - sakis_rouvas_fan

Μετά από τα τραγούδια έγινε η απονομή της κούπας στους πρωταθλητές από τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος είπε: «Να συγχαρώ τον Άρη, ζούμε στην πράξη αυτό που λέγαμε όλοι, τζαι μια φορά ο Άρης!

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από μια φαινομενικά μικρή ομάδα, ανοίγει τον δρόμο και για τις υπόλοιπες ομάδες για να μπορούν να διεκδικούν με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Εκείνο που ζητώ είναι να συνεργαστούν όλοι προς δύο κατευθύνσεις. Να μην υπάρχουν επεισόδια στα γήπεδα και το δεύτερο, όχι άλλους φακέλους. Αυτό δεν τιμά κανέναν».



Ειδήσεις σήμερα:

Αλέξης Γεωργούλης: Άρση ασυλίας ψήφισε η νομική επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για τις καταγγελίες Χρονοπούλου

Θεσσαλονίκη: Θετικά μηνύματα για την υγεία της εθελόντριας ερπετολόγου - Πώς σώθηκε

Πύργος: «Πήγα να της φτιάξω γάλα και μέχρι να γυρίσω είχε εξαφανιστεί» λέει η μητέρα της δίχρονης που βρέθηκε νεκρή

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης