Συνδύασε το ονομά του με την ομάδα του Λος Άντζελες από τη δεκαετία του '70 αλλά έγινε σήμα κατατεθέν της τη δεκαετία του '80 όταν εκείνη παρουσίασε το Showtime με σταρ όπως ο Μάτζικ και ο Τζαμπάρ.
Τα χρόνια πέρασαν ο οσκαρικός ηθοποίος έφτασε τα 86 και μετά από δύο χρόνια απουσίας επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες στη γνωστή του θέσηστο γήπεδο των Λέικερς. Πάντα στην πρώτη σειρά για να εμψυχώνει τους παίκτες και να δίνει γούρι στην ομάδα.
Με αφορμή την επιστροφή του οι Αμερικανοί έψαξαν και δημοσοποίησαν στοιχεία για την τιμή του εισιτηρίου που πληρώνει ο Τζακ Νίκολσον για να είναι στην πρώτη θέση. Το 1988 και το 1991 έδινε 175 δολάρια ανά παιχνίδι και το 2023 δίνει 3500.
Δίνει 20 φορές περισσότερα χρήματα! Φέτος στους Λέικερς του Λε Μπρον Τζέιμς η μέση τιμή εισιτηρίου φτάνει τα 1.757,81 δολάρια και το πιο φτηνό είναι 424 ευρώ.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.