Σάκκαρη: To μεσημέρι της Παρασκευής με τη Στρικόβα στη Ρώμη

Σάκκαρη: To μεσημέρι της Παρασκευής με τη Στρικόβα στη Ρώμη

Η Μαρία Σάκκαρη θα αρχίσει τους αγώνες της στο Masters της Ρώμης το μεσημέρι της Παρασκευής, με αντίπαλο την 37χροβνη Τσέχα, Μπάρμπορα Στρικόβα

s2-tennis
Η Μαρία Σάκκαρη μπαίνει στη μάχη διάκρισης στο Masters της Ρώμης, με αντίπαλο την 37χρονη Μπάρμπορα Στρικόβα από την Τσεχία. Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο του 2ου φύρου (φάση «64») και ορίστηκε να γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής (12/5 12:00), ανοίγοντας το πρόγραμμα στο 3ο μεγαλύτερο γήπεδο των εγκαταστάσεων («Pietrangeli»).

Η Μπάρμπορα Στρικόβα νίκησε τη Βελγίδα, Μαρίνα Ζανέφσκα με 6-1, 3-6, 6-3 και προκρίθηκε στη φάση των «64, όπου θα παίξει με τη Σάκκαρη, με τις δύο παίκτριες να μην έχουν συναντηθεί στο παρελθόν.

Η Στρικόβα, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο.1103 της παγκόσμιας κατάταξης, αφού είχε αποχωρήσει από την ενεργό δράση τον Μάιο του 2021 και επέστρεψε τον Μάιο.

Στο απλό έχει φθάσει μέχρι τα ημιτελικά στο Wimbledon to 2021 και έχει δύο τίτλους στο Κεμπέκ (2011) και στο Λιντζ (2017). Οι μεγάλες της επιτυχίες έχουν έρθει στο διπλό, με 31 τίτλους, κυριότερος αυτός στο Wimbledon το 2019.

Κλείσιμο
Η νικήτρια στη φάση των «32» θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Τσέχα, Μαρκέτα Βοντρούσοβα και την Καναδή, Μπιάνκα Αντρεέσκου, που θα αγωνιστούν την Παρασκευή (12/5, 20:00).

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης