Νέα κρίση στην Παρί - Υπό έρευνα ο Γκαλτιέ για ρατσιστικά σχόλια

Νέα κρίση στην Παρί - Υπό έρευνα ο Γκαλτιέ για ρατσιστικά σχόλια

Η διοίκηση της Παρί διέταξε έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο Γάλλος προπονητής είχε κάνει σχόλια κατά μαύρων και μουσουλμάνων ποδοσφαιριστών

Galtier
Όλα τα είχε η Παρί, οι κατηγορίες για ρατσισμό της έλειπαν!

Μετά τον αποκλεισμό από τη Μπάγερν, που προκάλεσε την οργή των οπαδών για τον Μέσι, τις κατηγορίες για αδήλωτη εργασία που αντιμετωπίζει ο πρόεδρος της Νασέρ Αλ Κελαϊφί και το βίντεο που προκάλεσε την οργή του Εμπαπέ ήρθαν οι πληροφορίες για ρατσιστική συμπεριφορά του Κριστόφ Γκαλτιέ για να προκαλέσουν νέα αναταραχή.

Κι αυτό γιατί ο Γάλλος τεχνικός φέρεται να έχει κάνει μειωτικά σχόλια για μαύρους και μουσουλμάνους ποδοσφαιριστές, γεγονός που εξόργισε τη διοίκηση με τον με τον Αλ Κελαϊφί να ζητά άμεση διερεύνηση του θέματος...

Το RMC αποκάλυψε στο podcast «After Foot» ένα email, στο οποίο ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Νις, Ζιλιέν Φουρνιέ, φέρεται να αποκαλύπτει πως ο Γκαλτιέ χρησιμοποίησε ρατσιστικές φράσεις για να παραπονεθεί για τον μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων και μαύρων παικτών στην ομάδα.

Το ρεπορτάζ προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Παρί που ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για να ξεκαθαρίσει τα γεγονότα και να μάθει αν όντως ο Γκαλτιέ είπε αυτά τα λόγια τον Αύγουστο του 2021, δύο μήνες αφότου διορίστηκε προπονητής από τη Νις.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν, η απόλυση του Γκαλτιέ θα είναι άμεση.

Οι «Collectif Ultras», οι φανατικοί φίλαθλοι της Παρί Σεν Ζερμέν, με ανακοίνωση που εξέδωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησαν την άμεση απόλυση του πρώην προπονητή της Νις σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι είπε αυτά τα λόγια.

Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα, κόντρα στη Λιόν στις 2 Απριλίου, ο Γκαλτιέ αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρωτογενές πλεόνασμα και σταθερή μείωση του χρέους προβλέπει για την Ελλάδα το ΔΝΤ

Πάνω από 30.000 οι αιτήσεις των αποδήμων για συμμετοχή στις εκλογές – Θα ψηφίσουν στις 20 Μαΐου

«Όχι» από την αστυνομία Κύπρου στη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος στη Λευκωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης