Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ και Ολυμπιακός μάχονται σήμερα για την θέση στον τελικό

Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ και Ολυμπιακός μάχονται σήμερα για την θέση στον τελικό

Η ΑΕΚ μπορεί να έχει ένα μεγάλο προβάδισμα, αλλά από την άλλη ο Ολυμπιακός δεν παραδίνεται τόσο εύκολα

olympiacos-aek-bakambu
Η ώρα για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί την ΑΕΚ (19:30, Cosmote Sports 4) και να πιστεύει στην ανατροπή του εις βάρος του 3-0 από το πρώτο ματς, από το οποίο έχει βάλει την Ένωση με το ένα πόδι στον τελικό.

Η ΑΕΚ μπορεί να έχει ένα μεγάλο προβάδισμα, αλλά από την άλλη ο Ολυμπιακός δεν παραδίνεται τόσο εύκολα και θέλει να κάνει το... θαύμα και να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα. 

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-0) με αποτέλεσμα η διαφορά να ανοίξει στο -6 από την κορυφή. Ο Ζοζέ Ανιγκό προχώρησε σε μία... έκπληξη όσον αφορά την αποστολή καθώς άφησε εκτός τον Χάμες Ροντρίγκες που δεν έκανε καλό ματς στη Λεωφόρο ενώ συμπεριέλαβε τον νεαρό Κουτσίδη για πρώτη φορά.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κουτσίδης, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Κλείσιμο
Από την άλλη ο Ματίας Αλμέιδα είδε την ομάδα του να επικρατεί του Άρη με 3-1 και να παραμένει στην πρώτη θέση, ισόβαθμη με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν έχει αφήσει τους παίκτες να... επαναπαυτούν με το υπέρ τους 3-0 από το πρώτο ματς. Όσον αφορά την αποστολή, ο Αραούχο και ο Τζαβέλλας έμειναν εκτός με τον Μουκουντί να επιστρέφει στις επιλογές του Αργεντινού προπονητή.

Αναλυτικά: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμαντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Κοσίδης.

Το πρόγραμμα των ρεβάνς:

Μ. Τετάρτη (12/04)

Ολυμπιακός-ΑΕΚ (0-3) 19:30, CS4

Μ. Πέμπτη (13/04)

ΠΑΟΚ-Λαμία (5-1) 17:00, CS4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης