Ο ρέκορντμαν Χάρι Κέιν φτιάχνει μπέργκερ για καλό σκοπό - Δείτε βίντεο

Ο ρέκορντμαν Χάρι Κέιν φτιάχνει μπέργκερ για καλό σκοπό - Δείτε βίντεο

Ο επιθετικός της Τότεναμ είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην εθνική Αγγλίας και γιόρτασε το ρεκόρ του με... επετειακό μπέργκερ φιλανθρωπικού χαρακτήρα

harry-kane_mak
Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (23/3) στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» της Νάπολι, άνοιξε η αυλαία του 3ου προκριματικού ομίλου του Euro 2024 με την Ιταλία να φιλοξενεί την Αγγλία στο μεγάλο ντέρμπι.

Τα «τρία λιοντάρια» επικράτησαν με 2-1, ωστόσο πέρα από το σπουδαίο τρίποντο ο αγώνας σημαδεύτηκε από ένα ιστορικό ρεκόρ.

Ο Χάρι Κέιν με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, διαμόρφωσε το 0-2 (μείωσε η Ιταλία στο Β' ημίχρονο), αλλά ταυτόχρονα έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Εθνική Αγγλίας, φτάνοντας τα 54 τέρματα (53 είχε ο Γουέιν Ρούνεϊ).

Ο Κέιν το απόγευμα της Κυριακής πέτυχε άλλο ένα γκολ φτάνοντας στα 55, ωστόσο το ιστορικό του κατόρθωμα το γιόρτασε με μία πρωτότυπη συνεργασία του με αλυσίδα fast food, όπου απέκτησε το δικό του μπέργκερ.

Kane2


Το TOCA Social (στο οποίο είναι επενδυτής ο Χάρι Κέιν) είναι η πρώτη παγκοσμίως διαδραστική εμπειρία ποδοσφαίρου και φαγητού, όπου οι πελάτες συνδυάζουν το γεύμα τους με διάφορα παιχνίδια στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του.

Το «The Record Braker Burger», που θα πωλείται για περιορισμένο χρονικό διάστημα, με την υπογραφή του Χάρι Κέιν σε κάθε ψωμάκι θα έχει μαρκαρισμένο με τον αριθμό 54 (από τα γκολ που του έδωσαν το ρεκόρ), ενώ το 54% των εσόδων θα διατίθενται στο «Harry Kane Foundation», το ίδρυμα του Άγγλου ποδοσφαιριστή που ασχολείται με την ψυχική υγεία των νεαρών αγοριών και κοριτσιών.

Κλείσιμο
Burger54


Ο αρχηγός της Τότεναμ και της εθνικής ομάδας, μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε ο ίδιος το πρώτο μπέργκερ της σειράς, με φιλέτο κοτόπουλο μαριναρισμένο με λεμόνι και διάφορα βότανα, σαλάτα coleslaw, μαγιονέζα τσιπότλε και σάλτσα ντομάτας, ενώ προαιρετικά μπορούν να προστεθούν αβοκάντο και τυρί.



«Είμαι ενθουσιασμένος που δημιούργησα το μπέργκερ 'The Record Breaker' για να γιορτάσω το ότι έγινα ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Αγγλία.
Πρωτοβουλίες όπως αυτή είναι πολύ διασκεδαστικές, αλλά είναι σημαντικό ότι εμπλέξαμε το ίδρυμά μου για να βοηθήσουμε να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικά ιδρύματα και προγράμματα ψυχικής υγείας σε όλη τη χώρα.
Αυτή η νέα δημιουργία, όχι μόνο έχει καταπληκτική γεύση, αλλά κάθε πώληση θα στηρίξει επίσης άμεσα κάποιους απίστευτους σκοπούς, οπότε είμαι πραγματικά ευχαριστημένος. Ελπίζω να το απολαύσουν όλοι», σχολίασε ο Κέιν.

Το κόστος του μπέργκερ είναι 13.5 λίρες (15.5 ευρώ) και θα συνοδεύεται με τηγανιτές πατάτες με τις 7.29 λίρες να πηγαίνουν στα ταμεία του Ιδρύματος του Κέιν το οποίο άρχισε να λειτουργεί τον περασμένο Οκτώβριο.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Πότε κλείνει η Βουλή - Οι διερευνητικές εντολές και η υπηρεσιακή κυβέρνηση

Νέα Σμύρνη: «Σκότωσα τους δαίμονες» φώναζε ο 17χρονος που τραυμάτισε τη μητέρα του

Επίθεση σε σχολείο στο Νάσβιλ: Εκδίκηση το πιθανό κίνητρο της 28χρονης σφαγέα, λένε οι Αρχές

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης